- Konu Sahibi Konu Sahibi
sıfır almayı düşünüyorum kısa zamanda çıkar mı böyle sistem 2 haftadır araştırıyorumSıfırda şuan için yok ikinci el de çok var
sıfır almayı düşünüyorum kısa zamanda çıkar mı böyle sistem 2 haftadır araştırıyorumSıfırda şuan için yok ikinci el de çok var
PC hocası çıkaracak yakında takipte kal o zamansıfır almayı düşünüyorum kısa zamanda çıkar mı böyle sistem 2 haftadır araştırıyorum
5600 + 3060 olsa efsane olur valla genelde hep 5500 koyup canımı sıkıyorlarPC hocası çıkaracak yakında takipte kal o zaman
Sen 5600 yapabilirsin o şekilde fiyat artışı oluyor çünkü5600 + 3060 olsa efsane olur valla genelde hep 5500 koyup canımı sıkıyorlar
kral genelde kampanyalı diye izin vermiyor siteler özelleştirmeyeSen 5600 yapabilirsin o şekilde fiyat artışı oluyor çünkü
Sen kendin alırsın sıkıntı değil o bulduğun an yapıştır bakma üçüne beşinekral genelde kampanyalı diye izin vermiyor siteler özelleştirmeye
eyw doğru söylüyorsun satarken 0 olarak mı satıcam pekiSen kendin alırsın sıkıntı değil o bulduğun an yapıştır bakma üçüne beşine
eyw kral satrken 0 olarak mı satıcamTabi ki.Sen al gerekirse satar özelleştirirsin
Evet öyle satıcaksin hiç kullanmazsaneyw doğru söylüyorsun satarken 0 olarak mı satıcam peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyw kral satrken 0 olarak mı satıcam
pcyi bi açarım bakarım vs ondan sonra çıkarırım nasıl muhafaza edicem kutuları geliyor mu pekiEvet öyle satıcaksin hiç kullanmazsan
bu fiyata 3060 ti bulsak 5 tane alırızFiyatına değmez, bu fiyata 3060 ti - 6650 xt aşağısını almayın
her şey geliyor kutuya koyup satacaksin sıfırdan biraz az daha verirsen daha iyi olur sonuçta yinede ikinci el diye geçer kutusu açıldığı için birkaç yüz TL daha ucuza koyarsınpcyi bi açarım bakarım vs ondan sonra çıkarırım nasıl muhafaza edicem kutuları geliyor mu peki
Daha giriş seviye bir sistem olacağı söyleniyordu biraz zor 3060li sistem ama inşallah bakalimPC hocası çıkaracak yakında takipte kal o zaman