PSU yu şöyle 5 6 ay kullanamaz miyimO PSU, o sisteme ana avrat küfür etmek gibi olmuş. Onun dışında sistem güzel, site güvenilir.
Hocam işlemci sıcaklığı nasıl soğutucu almalimiyim bide kasaniz farklı galibaAynı sistemi daha cuma günü aldım kullanıyorum memnunum
Aldığınız fiyat kaç ti bu arada kaç günde elinize geldiAynı sistemi daha cuma günü aldım kullanıyorum memnunum
Kasayı değiştirmişler ben aldığımda sharkoon rev 200 vardı fiyatı aynı değişmemiş bence hemen alın değişebilir işlemcinin çok ısındığını görmedim bide valorantta 700 fpslere kadar gördümHocam işlemci sıcaklığı nasıl soğutucu almalimiyim bide kasaniz farklı galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldığınız fiyat kaç ti bu arada kaç günde elinize geldi
Tamamdir çok sağolun hocamKasayı değiştirmişler ben aldığımda sharkoon rev 200 vardı fiyatı aynı değişmemiş bence hemen alın değişebilir işlemcinin çok ısındığını görmedim bide valorantta 700 fpslere kadar gördüm
Ya aslında kullanırsınız, ama bu sisteme bir şey olup olmayacağının garantisini veremez.PSU yu şöyle 5 6 ay kullanamaz miyim
PSU Hariç sistemin herşeyi güzel.
Alınır mı site güvenilir mi ?
15k bütçem var tam PSU kullanırım 4 5 ay sonra satar 750w Gold a geçerimPSU hariç iyi, alternatif:
Sinerji Regulus Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT fiyatı