Neler Yeni

Molex fanları için hız kontrol aparatı varmıdır

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
Sorum başlıktaki gibidir molex bağlantılı fanlar için fan hızı ayarı yapabileceğim bir aparat varmıdır daha doğrusu fanları durdurabilmek için.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Sorum başlıktaki gibidir molex bağlantılı fanlar için fan hızı ayarı yapabileceğim bir aparat varmıdır daha doğrusu fanları durdurabilmek için.
Öyle bir şey var mı bilmiyorum ama bir anahtar atıp devreyi kesip durdurabilirsiniz. Manuel olur sadece.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir şey var mı bilmiyorum ama bir anahtar atıp devreyi kesip durdurabilirsiniz. Manuel olur sadece.
Hocam oyun oynamazken falan durdurmak istiyorum aşırı sesli demek istediğim bu fanları bir aparat sayesinde reset tuşuna arayıp ona basarak durdurmak o tür bişi.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze

Şöyle bir şey ile fan hızını kumanda ile ayarlarsın

Girişe 12VDC ver PSU dan çıkışa molex leri bağla kumanda ile hızı ayarlarsın ama ışık varsa üzerinde onlarında parlaklığı aynı ölçüde düşüp artar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam oyun oynamazken falan durdurmak istiyorum aşırı sesli demek istediğim bu fanları bir aparat sayesinde reset tuşuna arayıp ona basarak durdurmak o tür bişi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,081
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom