Molex Tipi Kablo Girişi Nerede?

aesir

80+
Reaksiyon skoru
86
Kasam GameTech Legend, Anakartım B460M-A PRO. Molex Tipi fan kabloları var fakar nereye bağlanacak fikrim yok. Ayrıca ssd bağlantılarında da var fakat sadece 1 tanesinde molexin yanında 4 pinlik bir bağlantı girişi var. Fanların kablolarını nereye takmam gerekiyor veya dönüştürücü almam gerekiyorsa hangisini almam gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim.
PSU xpg pylon 650W

Kasa fanlarının hepsini birbirine tak sonra bitane psudan gelen 4 pinli kabloya tak

İlk fotoğraf sys fan1 yazan yere 4 pin kablo girişi var, 2.fotoğraf molex kabloları birbirine bağlı, 3.fotoğraf ssd girişinin kablosu bağlı. Bu kabloların hepsi tek bir kablo PSU'dan çıkan kablo ssd'ye, fanların molex kablolarına, ordan da sys fan1 yazan yere bağlı. Doğru mudur?

Ekler

• IMG_20210129_171758.jpg
    IMG_20210129_171758.jpg
    4.2 MB · Hit: 91
  • IMG_20210129_171744.jpg
    IMG_20210129_171744.jpg
    4 MB · Hit: 94
  • IMG_20210129_171727.jpg
    IMG_20210129_171727.jpg
    3.5 MB · Hit: 95
İlk fotoğraf sys fan1 yazan yere 4 pin kablo girişi var, 2.fotoğraf molex kabloları birbirine bağlı, 3.fotoğraf ssd girişinin kablosu bağlı. Bu kabloların hepsi tek bir kablo PSU'dan çıkan kablo ssd'ye, fanların molex kablolarına, ordan da sys fan1 yazan yere bağlı. Doğru mudur?
psuda da molex kablosu vardır. onu takacaksınız.
Post automatically merged:

sys fan 1'e ne bağlı onu anlamadım.

Zaten 2. Fotoğrafta ki molexlerin başında ki PSU'dan çıkan molex,

sys fan 1'e ne bağlı onu anlamadım.
PSU'dan çıkan kablo da molex ve sata girişi var, sys fan1'e bağlı olan kablonun sonunda ki sata girişi

Zaten 2. Fotoğrafta ki molexlerin başında ki PSU'dan çıkan molex,

PSU'dan çıkan kablo da molex ve sata girişi var, sys fan1'e bağlı olan kablonun sonunda ki sata girişi
onu çıkar bence ordan. oradan fan güç alır. fan bağlantısı molexse molexden, 4pinse oradan güç alır. senin fanlar molex. o yüzden psudan güç alacak. sen psudan gelen kabloyu oraya takmışsın yanlış anlamadıysam. sisteme zarar verebilirsin.

onu çıkar bence ordan. oradan fan güç alır. fan bağlantısı molexse molexden, 4pinse oradan güç alır. senin fanlar molex. o yüzden psudan güç alacak. sen psudan gelen kabloyu oraya takmışsın yanlış anlamadıysam. sisteme zarar verebilirsin.
Anladım sanırım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,758
Üyeler
190,969
Son üye
Eray57
Geri