Neler Yeni

🔥İndirim Möllers Omega 3 60 Kapsül 589₺

osari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Amazon

IMG_2762.jpeg

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emin Turunç
Beyler vitaminleri nereden alıyorsunuz ben baya bi vitamin kullanıyorum

A_TURAN_A

80+ Bronze
Ocean marka olanı eczanelerde 250 lira felandı içinde 30 tane var, ondan 2 tane almak daha mantıklı daha güvenilir bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Onur Yücel
Beyler vitaminleri nereden alıyorsunuz ben baya bi vitamin kullanıyorum
Hocam multivitamin çöp diyorlar son yıllardaki araştırmalar. Vitaminler çok kolay yapısı bozulan şeyler olduğu için üretim sırasında bir çoğu çöp oluyor ayrıca efektikliği çok çok az hap şeklinde alındığında.
Diyor uzmanlar . Üzerine araştırma yapmadım bu konuda bir fikrim yok sadece böyle diyorlar onu aktarmak istedim.
Ayrıca son yıllarda bu omega 3 lere d vitaminlerine falan el attı supplement firmaları sakın onlardan almayın gidin eczaneden alın. Supplement firmaları en kıytırık ham maddeyi kullanıyorlar bedava paranızdan olursunuz.

Arkadaşın dediği proteinocean da günlük 4 kapsül almanız lazım (minumum günlük 2000 mg almanız gerek bu üründe kapsül başı 600 var o yüzden en az 4 almanız gerekli) bu da günlük 29.3 liraya denk geliyor.
Bu indirimdeki üründe ise dünyanın en kaliteli omega 3 ünü (IFOS a göre en kalitelisi möllersdir. En yakın eczaneye gidip sorabilirsiniz.) günlük 20 liraya alıyorsunuz iyi fırsat.

Ben normalde möllers pahalı olduğu için ocean veya nordic bork kullanıyorum bu iyi geldi teşekkürler konuyu açana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ocean marka olanı eczanelerde 250 lira felandı içinde 30 tane var, ondan 2 tane almak daha mantıklı daha güvenilir bence
Kalite denk değil hocam möller en iyisi ama pahalı olduğu için ben de ocean kullanıyorum genelde fiyatına göre fena değil

A_TURAN_A

80+ Bronze
Hocam multivitamin çöp diyorlar son yıllardaki araştırmalar. Vitaminler çok kolay yapısı bozulan şeyler olduğu için üretim sırasında bir çoğu çöp oluyor ayrıca efektikliği çok çok az hap şeklinde alındığında.
Diyor uzmanlar . Üzerine araştırma yapmadım bu konuda bir fikrim yok sadece böyle diyorlar onu aktarmak istedim.
Ayrıca son yıllarda bu omega 3 lere d vitaminlerine falan el attı supplement firmaları sakın onlardan almayın gidin eczaneden alın. Supplement firmaları en kıytırık ham maddeyi kullanıyorlar bedava paranızdan olursunuz.

Arkadaşın dediği proteinocean da günlük 4 kapsül almanız lazım (minumum günlük 2000 mg almanız gerek bu üründe kapsül başı 600 var o yüzden en az 4 almanız gerekli) bu da günlük 29.3 liraya denk geliyor.
Bu indirimdeki üründe ise dünyanın en kaliteli omega 3 ünü (IFOS a göre en kalitelisi möllersdir. En yakın eczaneye gidip sorabilirsiniz.) günlük 20 liraya alıyorsunuz iyi fırsat. Her gün kullanan biri olrak yapıştırdım direkt.
Ben normalde möllers pahalı olduğu için ocean veya nordic bork kullanıyorum bu iyi geldi teşekkürler konuyu açana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalite denk değil hocam möller en iyisi ama pahalı olduğu için ben de ocean kullanıyorum genelde fiyatına göre fena değil
Ben güvenilirlik olarak bahsettim. Satıcı amazon olsa yine alınabilir ama başka satıcı bana güven vermez açıkçası. Gidip eczaneden ocean almak daha mantıklı bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Onur Yücel
Ben güvenilirlik olarak bahsettim. Satıcı amazon olsa yine alınabilir ama başka satıcı bana güven vermez açıkçası. Gidip eczaneden ocean almak daha mantıklı bence
Yani ona dikkat etmemiştim. Ama sanmıyorum sıkıntı olacağını.
Amazonda çoğu kişi satıcı amazon değilse önyargı ile yaklaşıyor gerçekten bu durum neden ? Genelde başka satıcılar sorun mu çıkartıyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,679
Üyeler
167,180
Son üye
APEX-musta
Top Bottom