Neler Yeni

🔥İndirim Möllers Omega 3 60 Kapsül 589₺

A_TURAN_A

80+ Bronze
Protein ocean en iyisi şuan fiyat bandında. Tarım bakanlığı onaylı köklü firma
Proteinocena hem fiyat bandında en iyi değil hem de köklü değil 9 yıllık bir firma. Tarım bakanlığı da piyasa 50 liraya satılan ürünlere bile onay veriyor zaten pek bir şey ifade etmiyor o yüzden onaylı olması

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Gıda takviyelerinden anlamayan arkadaşlara güzel yazı olmuş.Anlayan biri olarak sorayım:Multivitamin nasıl çöpmüş?Evet proteinocean gibi saçma sapan gym markalarından değil venatura,newlife gibi markalardan veya iddiali küçük markalardan(Örneğin magnezyum için tennen nutrition öneririm,alman hammaddesi kullanıyor ve fiyatına göre içindeki magnezyum iyi) almak lazım,başka sorun yok?Omega 3'e gelecek olursak möllers dünyanın en iyisidir diye bir şey yok.IFOS'dan 5 yıldız almış sadece.Bu da kaliteli olduğunu gösterir ama en kalitelisi nasıl diyebildiniz kaynak nedir?New Life'ın EFA ONE balık yağı da 5 yıldız IFOS almıştır hatta avrupada patentli bir soğuk sıkım teknolojisi KD-PÜR ile üretiliyor.Onun dışında Ballstad gibi çok pahalı premium markalar da var.Hem ucuz hem kaliteli hem yüksek omega 3 içermesi açısından Ocean Ultimate modelini tavsiye ederim ben,daha üst fiyat skalalarında dediğim gibi New Life Efa One veya Ballstad tercih edilebilir.
İfos 5 yıldız parayı veren alıyor şuan zaten almayan balık yağ markası yok goed Plus kategorisinde mollers markası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarıda adı geçen tüm markalar bakım yağını Türkiye’ye getirip burada kapsül formuna sokuyor Möllers omega3 direk yurt dışından kutulu bir şekilde geliyor

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Emir
Sen

Çöp olduğunu söyleyenleri ve nedenlerini yazdım sadece dediğim gibi bu konuda araştırma yapmadığım için bilgim yok.
Omega 3 konusunda da ballstad da iyi zaten möllers ile aynı üreticiden alıyorlar. Bu ham madde değerlendirmelerinde baz alınan TOTOX değeri , krill yağı , kullanılan balıklardaki ağır metal miktarı vs. bakıldığında en sağlamı olduğu görülüyor. Bunları da beyan eden ifos , yoksa 5 yıldız almayan yok gibi bir şey neredeyse zaten.

Çok pahalı agam yazdım ya yukarda nasıl en iyisi ?

Proteinoceanın hiçbir malını almayın rezalet ürün kalitesi tamamen pr a verdikleri para ile ayakta kalan leş firma. Fitness influencerlarına veriyorlar parayı siz de aa x abi bunu dedi alalım diye tuzlukla koşuyorsunuz başka bir şey değil.
Hangi ürünü kötü kankam yıllardır alıyorum. Her şeyini de aldım. İnsanları yanıltma

Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Onur Yücel
Hangi ürünü kötü kankam yıllardır alıyorum. Her şeyini de aldım. İnsanları yanıltma
zma , omega 3 ve protein tozu rezil. Yalnızca bu üç ürününü inceledim. Her ürünü demem yanlış olur haklısın diğerlerine bakmadım çünkü.
Bu üçünü sakın almayın diye düzeltiyim.

goku010203

80+ Bronze
Hocam multivitamin çöp diyorlar son yıllardaki araştırmalar. Vitaminler çok kolay yapısı bozulan şeyler olduğu için üretim sırasında bir çoğu çöp oluyor ayrıca efektikliği çok çok az hap şeklinde alındığında.
Diyor uzmanlar . Üzerine araştırma yapmadım bu konuda bir fikrim yok sadece böyle diyorlar onu aktarmak istedim.
Ayrıca son yıllarda bu omega 3 lere d vitaminlerine falan el attı supplement firmaları sakın onlardan almayın gidin eczaneden alın. Supplement firmaları en kıytırık ham maddeyi kullanıyorlar bedava paranızdan olursunuz.

Arkadaşın dediği proteinocean da günlük 4 kapsül almanız lazım (minumum günlük 2000 mg almanız gerek bu üründe kapsül başı 600 var o yüzden en az 4 almanız gerekli) bu da günlük 29.3 liraya denk geliyor.
Bu indirimdeki üründe ise dünyanın en kaliteli omega 3 ünü (IFOS a göre en kalitelisi möllersdir. En yakın eczaneye gidip sorabilirsiniz.) günlük 20 liraya alıyorsunuz iyi fırsat.

Ben normalde möllers pahalı olduğu için ocean veya nordic bork kullanıyorum bu iyi geldi teşekkürler konuyu açana

Kalite denk değil hocam möller en iyisi ama pahalı olduğu için ben de ocean kullanıyorum genelde fiyatına göre fena değil
Bundan alsam günde kaç tane kapsül almam lazım

goku010203

80+ Bronze
Gıda takviyelerinden anlamayan arkadaşlara güzel yazı olmuş.Anlayan biri olarak sorayım:Multivitamin nasıl çöpmüş?Evet proteinocean gibi saçma sapan gym markalarından değil venatura,newlife gibi markalardan veya iddiali küçük markalardan(Örneğin magnezyum için tennen nutrition öneririm,alman hammaddesi kullanıyor ve fiyatına göre içindeki magnezyum iyi) almak lazım,başka sorun yok?Omega 3'e gelecek olursak möllers dünyanın en iyisidir diye bir şey yok.IFOS'dan 5 yıldız almış sadece.Bu da kaliteli olduğunu gösterir ama en kalitelisi nasıl diyebildiniz kaynak nedir?New Life'ın EFA ONE balık yağı da 5 yıldız IFOS almıştır hatta avrupada patentli bir soğuk sıkım teknolojisi KD-PÜR ile üretiliyor.Onun dışında Ballstad gibi çok pahalı premium markalar da var.Hem ucuz hem kaliteli hem yüksek omega 3 içermesi açısından Ocean Ultimate modelini tavsiye ederim ben,daha üst fiyat skalalarında dediğim gibi New Life Efa One veya Ballstad tercih edilebilir.
Yani ne öneriyosun? ocean ultimate kapsül başı 5 TL daha pahalı.

2 kapsül tok karnına
Özel bakabilir misiniz

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,759
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Doktor kontrolü olmadan hiçbir ek vitamin/omega takviyesi almayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Onur Yücel
Doktor kontrolü olmadan hiçbir ek vitamin/omega takviyesi almayın
+1 haklısınız lakin omega 3 haftda 2-3 yağlı balık yiyen biri değilseniz %99 ihtimalle eksikliğini çekiyorsunuz demektir alınmasında sakınca yok.
3 ayda bi dahiliyeden genel kan tahlili yaptırın derim ben iyi oluyor ne var ne yok çıkıyor

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Akın
Ben güvenilirlik olarak bahsettim. Satıcı amazon olsa yine alınabilir ama başka satıcı bana güven vermez açıkçası. Gidip eczaneden ocean almak daha mantıklı bence
Eczanelerin de sahte ürün verme ihtimali varmıdır?
Ben daha çok bunu merak ediyorum.

Nerld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Eren
İfos 5 yıldız parayı veren alıyor şuan zaten almayan balık yağ markası yok goed Plus kategorisinde mollers markası

Yukarıda adı geçen tüm markalar bakım yağını Türkiye’ye getirip burada kapsül formuna sokuyor Möllers omega3 direk yurt dışından kutulu bir şekilde geliyor
"Parayı veren alıyor" bu iddianızın kaynağını öğrenebilir miyim?Zira redditte veya internette ingilizce aradım böyle bir söylentiye ya da iddiaya rastlamadım?
İkincisi New Life Efa One Alman hammaddeyle İtalya'da üretiliyor,ama Türkiye'de üretilse de ne fark eder?Önemli olan içindeki hammaddesi?
Omega 3 konusunda da ballstad da iyi zaten möllers ile aynı üreticiden alıyorlar.
Hacı chatgpt'ye sordum internetten araştırdım böyle bir bilgi yok ayrı üreticiler siz bu bilgileri nereden alıyorsunuz.
Bu ham madde değerlendirmelerinde baz alınan TOTOX değeri , krill yağı , kullanılan balıklardaki ağır metal miktarı vs. bakıldığında en sağlamı olduğu görülüyor. Bunları da beyan eden ifos , yoksa 5 yıldız almayan yok gibi bir şey neredeyse zaten.
Efa One ile möllersin ürünlerinin son IFOS testlerini kontrol ettim şuan,az çok aynılar.En sağlamı derken iki ürün de zaten güvenli kriterlerin çok üstünde möllersi göğe çıkaran bir şey yok.Hatta bu üründe ekstra dediğim gibi KD-Pür patentli teknoloji var.
Yani ne öneriyosun? ocean ultimate kapsül başı 5 TL daha pahalı.
Akakçe'den bakmıştım öyle söylemiştim.Ocean ultimate sağladığı balık yağı miktarına göre iyi.Ama new life efa one da alabilirsiniz.Örneğin ucuz ürün olarak sorvagen omega3 plus'ı da tavsiye edebilirim,içerdiği balık yağı alman BASF şirketinin.
Eczanelerin de sahte ürün verme ihtimali varmıdır?
Ben daha çok bunu merak ediyorum.
Maalesef nadir de olsa var:İsviçre İlaç Denetim Kurumu, resmi sayfasında üç Türk ecza deposu hakkında sahte ilaç temini uyarısı yaptı.

goku010203

80+ Bronze
"Parayı veren alıyor" bu iddianızın kaynağını öğrenebilir miyim?Zira redditte veya internette ingilizce aradım böyle bir söylentiye ya da iddiaya rastlamadım?
İkincisi New Life Efa One Alman hammaddeyle İtalya'da üretiliyor,ama Türkiye'de üretilse de ne fark eder?Önemli olan içindeki hammaddesi?

Hacı chatgpt'ye sordum internetten araştırdım böyle bir bilgi yok ayrı üreticiler siz bu bilgileri nereden alıyorsunuz.

Efa One ile möllersin ürünlerinin son IFOS testlerini kontrol ettim şuan,az çok aynılar.En sağlamı derken iki ürün de zaten güvenli kriterlerin çok üstünde möllersi göğe çıkaran bir şey yok.Hatta bu üründe ekstra dediğim gibi KD-Pür patentli teknoloji var.

Akakçe'den bakmıştım öyle söylemiştim.Ocean ultimate sağladığı balık yağı miktarına göre iyi.Ama new life efa one da alabilirsiniz.Örneğin ucuz ürün olarak sorvagen omega3 plus'ı da tavsiye edebilirim,içerdiği balık yağı alman BASF şirketinin.

Maalesef nadir de olsa var:İsviçre İlaç Denetim Kurumu, resmi sayfasında üç Türk ecza deposu hakkında sahte ilaç temini uyarısı yaptı.
Ben bu konudaki paylaşılanı aldım. Bu ürün ve fiyatı nasıl sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,079
Üyeler
167,243
Son üye
rocco9090
Top Bottom