va panelelrin %90 nında var ghosting olmasa bile ölü piksel çıkar değişimde gene gönderirsinizGhosting ufo testi yaptım fakat monitörde ghosting var mı yok mu anlayamadım yardımcı olurmusunuz ?
va panelelrin %90 nında var ghosting olmasa bile ölü piksel çıkar değişimde gene gönderirsiniz
Hayır monitörün VA panelMonitör hdmi ile bağlı sizce ondan kaynaklı olabilirmi
Tmm teşekkürler anladım peki ıps panel f/p ürün önerebileceğiniz varmı ?Hayır monitörün VA panel
ghosting'in önüne geçemezsin monitörü değiştirmen lazım kurtulman için
şuan piyasaya pek hakim değilim ayrı bir konu açın istersenizTmm teşekkürler anladım peki ıps panel f/p ürün önerebileceğiniz varmı ?
Çok teşekkürler cevaplarınız için peki ghosting çok mu kötü bişey,olsa da olur mu, illa değiştirmeye gerek var mı sizce ?şuan piyasaya pek hakim değilim ayrı bir konu açın isterseniz
ama yine de lenovo g24-20 vardı özellikleri vs o fiyata gayet iyi ama coil whine sorunuyla karşılaşanlar vardı
dediğim gibi ayrı bir konu açın yardımcı olurlar
Kötü benim monitör 4k 144hz va panel böyle sıkıntısı varÇok teşekkürler cevaplarınız için peki ghosting çok mu kötü bişey olsa da olur mu illa değiştirmeye gerek var mı sizce ?
yani ghosting var diye 3-4klık monitörünüzü çöpe atmaya gerek yok ghostingle de kullanabilirsiniz eğer sizin için sorun olmuyorsaÇok teşekkürler cevaplarınız için peki ghosting çok mu kötü bişey,olsa da olur mu, illa değiştirmeye gerek var mı sizce ?
Ben ilk defa masaüstü bilgisayar alıyorum oyüzden ghostingle hiç karşılaşmadım nasıl bir şey bilmiyorum ama sorun olmaz o kadar diyosanız kullanırımyani ghosting var diye 3-4klık monitörünüzü çöpe atmaya gerek yok ghostingle de kullanabilirsiniz eğer sizin için sorun olmuyorsa
hocam şöyle diyimBen ilk defa masaüstü bilgisayar alıyorum oyüzden ghostingle hiç karşılaşmadım nasıl bir şey bilmiyorum ama sorun olmaz o kadar diyosanız kullanırım