Bildiğim kadarıyla FreeSync'ı kullanmak için displayport ile bağlantı yapılması lazım. Monitörün FreeSync destlekdiğinden emin misiniz?monitörde sadece hdmi girişi var
evet destekliyor sitelerinde yazıyor monitörün ayarlarındada var aldığım sitedede desteklediği yazıyor kutusuna bile basmışlarBildiğim kadarıyla FreeSync'ı kullanmak için displayport ile bağlantı yapılması lazım. Monitörün FreeSync destlekdiğinden emin misiniz?
o giriş yok monitörede bildiğim kadarıyla monitör destekledimi dp ye gerek olmadığı ki olsa bile o giriş yokMonitörün DisplayPort girişi ile kullanılması lazım.
menüden açık şu anda ama çalışmıyorDP'ye gerek yok, Monitörün menüsünden Freesync açın.
Mesajımı düzenledim (G-SYNC ile karıştırmışım da). HDMI yada DP ile bağlı ise monitör menüsünden FreeSync'i açın.o giriş yok monitörede bildiğim kadarıyla monitör destekledimi dp ye gerek olmadığı ki olsa bile o giriş yok
Başka bir kablo varsa onunla deneyin, monitör ve ekran kartı firmasıyla iletişime geçin.bende aynı cevabı veriyorum zaten açık ben onu akıl edebiliyorum yanlış anlamayın
2 tane kablo değiştirdim freesync destekleyen kablomu var benmi bilmiyorum yoksa yazılımsal bir arıza olabilirmi ekran kartının driver'ı ile ilgiliBaşka bir kablo varsa onunla deneyin, monitör ve ekran kartı firmasıyla iletişime geçin.