Neler Yeni

Monitörde FreeSync Var Ama Çalışmıyor

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
2 tane kablo değiştirdim freesync destekleyen kablomu var benmi bilmiyorum yoksa yazılımsal bir arıza olabilirmi ekran kartının driver'ı ile ilgili
HDMI destekler FreeSync. Driverdan da olabilir belki.

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
ıslatılan ahmak
Son olarak aklımda olan şeyi söyleyeyim umarım düzelir.
Radeon Software > Oyun > Genel Ekran > Orda yer alan AMD FreeSync Premium'u etkin konuma getirin.
Radeon Software > Oyun > Oynamak istediğiniz oyunu seçin > Ekranın sağ tarafınfa yer alan kısımda AMD FreeSync kısmını açık veya AMD için en iyileştirilmiş seçeneğini seçin. (Birini denediğinizde olmazsa diğerini deneyin.)
Aklımda başka bir şey yok maalesef umarım düzelir.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Son olarak aklımda olan şeyi söyleyeyim umarım düzelir.
Radeon Software > Oyun > Genel Ekran > Orda yer alan AMD FreeSync Premium'u etkin konuma getirin.
Radeon Software > Oyun > Oynamak istediğiniz oyunu seçin > Ekranın sağ tarafınfa yer alan kısımda AMD FreeSync kısmını açık veya AMD için en iyileştirilmiş seçeneğini seçin. (Birini denediğinizde olmazsa diğerini deneyin.)
Aklımda başka bir şey yok maalesef umarım düzelir.
ekran kısmında VRR açık premium diye biryer göremedim ve oyuna girdiğim ekrandaki sync açık ama yine kırılma var bende freesync yazmıyor vrr yazıyor tahminimce aynı şey açıklamasında freesync yazıyor ve kıurlmaları engelediğini söylüyor ama başka kimsede böyle olduğunu görmedim
Capture.PNG

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
ıslatılan ahmak
ekran kısmında VRR açık premium diye biryer göremedim ve oyuna girdiğim ekrandaki sync açık ama yine kırılma var bende freesync yazmıyor vrr yazıyor tahminimce aynı şey açıklamasında freesync yazıyor ve kıurlmaları engelediğini söylüyor ama başka kimsede böyle olduğunu görmedim
Alıntıyı görüntüle
Evet dediğiniz gibi aynı bölüm sanırım. Maalesef aklımda başka bir çözüm yok. Umarım en kısa zamanda halledebilirsiniz

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet dediğiniz gibi aynı bölüm sanırım. Maalesef aklımda başka bir çözüm yok. Umarım en kısa zamanda halledebilirsiniz
vazgeçtim Vsync kurtarıyor onla idare edicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,192
Üyeler
165,653
Son üye
neymarjr
Top Bottom