Ben Monster aryond marka 27" 240hz monitör kullanıyorum genelde fps oyunları için ekranın kavisli olmaması gerektiğini ve 24" erkanın iyi olduğunu söylüyorlar ama ben 27" ve kavisli ekranla gayet oynanılabilir olduğunu ve büyük ekranın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ve monitörden memnunum piyasadaki fiyat aralıklarından haberim olmadığı için çok detaylı marka tavsiyesi veremeyeceğim.Ben monitör almak istiyorum ama 24 inç 165 hz mi yoksa 27 inç 165 hz mi alsam kararsız kaldım valo csgo gta 5 gibi oyunlar oynicam. Tavsiye ettiğiniz monitörler neler?
yanıtın için teşekkür ederim peki 27 inç curved 165 hz önerebileceğin bi monitör var mı acebaBen Monster aryond marka 27" 240hz monitör kullanıyorum genelde fps oyunları için ekranın kavisli olmaması gerektiğini ve 24" erkanın iyi olduğunu söylüyorlar ama ben 27" ve kavisli ekranla gayet oynanılabilir olduğunu ve büyük ekranın daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Maalesef güncel fiyat ve monitörler hakkında yeterli bilgiye sahip değilim malum fiyatlar son zamanlarda çok oynadı ama kullandığım aryond monitörden oldukça memnunum bundan 1 yıl kadar önce oldukça f/p bir üründü https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/ bakabilirsin. Yeni modeli de çıkmış.yanıtın için teşekkür ederim peki 27 inç curved 165 hz önerebileceğin bi monitör var mı aceba
Asusun 23'6 ve 27 inç 165 hz curved monitörlerini kullanıyorum, gayet memnunumyanıtın için teşekkür ederim peki 27 inç curved 165 hz önerebileceğin bi monitör var mı aceba
Bak bahsettiğim büyük monitöre karşı arkadaşlardan biri yazmış xd "Ağırlıklı FPS oyunu oynuyor isen 27 inç büyük gelebilir"Ben monitör almak istiyorum ama 24 inç 165 hz mi yoksa 27 inç 165 hz mi alsam kararsız kaldım valo csgo gta 5 gibi oyunlar oynicam. Tavsiye ettiğiniz monitörler neler?