Sistemin APU değil kankam ekran kartın var.Apu Sistemim Var Ryzen 3 2200g işlemci msı pro e anakart ddr4 3000 mhz 4gb dual RAM ekran kartı rx 550 2gb hangi monitörü almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Tamam da sen ekran kartını kullanıyorsun RX 550. Ekran kartın olmasaydı APU olurdu.işlemcim apu ama ryzen 3 2200g vega grafik işlemcisi var bi bak istersen yoksa benmi yanlış biliyorum
doğru söylüyorsun ilk sistemi aldığımda ekran kartı yoktu ekran kartını sonra ben aldımTamam da sen ekran kartını kullanıyorsun RX 550. Ekran kartın olmasaydı APU olurdu.
Benimde Kafamda O monitör var sistemle uyumluluk gibi sorunu falan olurmu cok soru sordum sağa sola kafam karıstı birde acer nasıl bir markaTamam da sen ekran kartını kullanıyorsun RX 550. Ekran kartın olmasaydı APU olurdu.
Hayır bir sıkıntı olmaz Acer çok kaliteli bir markadır.doğru söylüyorsun ilk sistemi aldığımda ekran kartı yoktu ekran kartını sonra ben aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde Kafamda O monitör var sistemle uyumluluk gibi sorunu falan olurmu cok soru sordum sağa sola kafam karıstı birde acer nasıl bir marka
Bu Nasıl Acer Nitro 21.5 inçHayır bir sıkıntı olmaz Acer çok kaliteli bir markadır.
Kötü alma 24 inç daha iyi.