Masaustune sag tikla gorntu ayarlari gelismis goruntu ayarlarina bas oradan hz degistirArkadaşlar bende Casper Excalibur 27" E27QHD-G Monitör var 2k 144 Hz ama ben 60 Hz olarak görüyorum nasıl değiştireceğim ?
Alıntıyı görüntüle
144 Hz ye alınca sürekli ekran siyah olup geri geliyor ama 120 ye aldım sorun yok çözümü nedir acabaMasaustune sag tikla gorntu ayarlari gelismis goruntu ayarlarina bas oradan hz degistir
HDMI kullanıyorsun galiba, elindeki kablo en güncellerden değilse maks. 120hz alabilirsin144 Hz ye alınca sürekli ekran siyah olup geri geliyor ama 120 ye aldım sorun yok çözümü nedir acaba
HDm kullanıyorumHocam kablo olarak ne kullanıyorsunuz.
Display portta var ama onu takınca hiç görüntü gelmiyorhocam onun için display port gerekebilir diye biliyorum
farklı kablo deneyin dp port olmadan 2k da 144 hz değerini göremezsiniz hocamHDm kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Display portta var ama onu takınca hiç görüntü gelmiyor
Display portum bozuk olabilir mi sizce görüntü gelmiyor çünküfarklı kablo deneyin dp port olmadan 2k da 144 hz değerini göremezsiniz hocam
HDm 1 ve hdm 2 var 1 e taktimHDMI hangisine taktınız? Monitörünüzde 1 tane 1.4 1 tane 2.0 girişi varmış HDMI olarak. 1.4'de 144 Hz desteği yok ancak 2.0'da var.
Alıntıyı görüntüle
Sürümleri farklı.HDm 1 ve hdm 2 var 1 e taktim
hdm 2 ye aldım görüntü ayarlarnda sadece 60 hz çıktı 120 144 bile yazmadı hdm1 de 120 144 yazıyor ama 144 e alınca ekran sürekli git gel yapıyorHDMI hangisine taktınız? Monitörünüzde 1 tane 1.4 1 tane 2.0 girişi varmış HDMI olarak. 1.4'de 144 Hz desteği yok ancak 2.0'da var.
Alıntıyı görüntüle