Neler Yeni

Çözüldü✓ monitör 60hz gösteriyor yeni hdmi kablo almalımıyım

CcCcCc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Mert sela
Elime gt 430 geçti ama 60hz görünüyor 2 farklı hdmi kablosu denedim yine 60hz yeni 1.4hdmi kablo alayımmı yoksa sorun ekran kartındamı?

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Elime gt 430 geçti ama 60hz görünüyor 2 farklı hdmi kablosu denedim yine 60hz yeni 1.4hdmi kablo alayımmı yoksa sorun ekran kartındamı?
sorunun kablodan olduğunu düşünüyorum çünkü ekran kartlarında hz limiti falan yok

CcCcCc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Mert sela
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ekran kartı driverınızı kontrol edin. güncel driver için nvidia geforce experience uygulamasından yapabilirsiniz.
masaüstüne sağ tık - görüntü ayarları - gelişmiş görüntü ayarları - 144 hz seçeneğini seçin.
sağ altta yer alan nvidia simgesine tıklayın - nvidia denetim masası - ekran - çözünürlük değiştirme kısmından yapabilirsiniz.
eğer varsa monitör ayarlarından kontrol edin.
monitörünüzün hdmi çıkışı hdmi 1.2 mi 1.4 mü bakın, ekran kartınızın uyumlu çıkışına takın,
bir de kablonun yönünü değiştirip deneyin kasaya taktığınızı monitöre takın, monitöre taktığınız ucu kasaya takın. (birinde işe yaramıştı)

CcCcCc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Mert sela
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı driverınızı kontrol edin. güncel driver için nvidia geforce experience uygulamasından yapabilirsiniz.
masaüstüne sağ tık - görüntü ayarları - gelişmiş görüntü ayarları - 144 hz seçeneğini seçin.
sağ altta yer alan nvidia simgesine tıklayın - nvidia denetim masası - ekran - çözünürlük değiştirme kısmından yapabilirsiniz.
eğer varsa monitör ayarlarından kontrol edin.
monitörünüzün hdmi çıkışı hdmi 1.2 mi 1.4 mü bakın, ekran kartınızın uyumlu çıkışına takın,
bir de kablonun yönünü değiştirip deneyin kasaya taktığınızı monitöre takın, monitöre taktığınız ucu kasaya takın. (birinde işe yaramıştı)
https://www.hepsiburada.com/purelink-hdmi-1-4-ver-kablo-1-5-metre-pm-HB000007YV6Y

bunu almayı düşünüyorum iyi mi yada ucuz iyi bildiğin varmı

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Hasan344

80+ Gold
kablodandır büyük ihtimal.

Top Bottom