Monitör Alacağım Son Karar.

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
Bütçe
7000
Merhaba arkadaşlar 7k bandında monitör alacağım pivotlu tepki süresi gtg olan ve hz yüksek bir monitör almayı planlıyorum bazı modellerde çok arada kaldım karar veremiyorum ancak şuan Samsung Odyssey g4 öğrenci indirimiyle bir tık önde (6 bine geliyor) diğer önerililerinizi de beklerim Lenovoda düşündüm ama çok kaba duruyor bence. Ayrıca Samsung alınır mı sizce cevaplarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar 7k bandında monitör alacağım pivotlu tepki süresi gtg olan ve hz yüksek bir monitör almayı planlıyorum bazı modellerde çok arada kaldım karar veremiyorum ancak şuan Samsung Odyssey g4 öğrenci indirimiyle bir tık önde (6 bine geliyor) diğer önerililerinizi de beklerim Lenovoda düşündüm ama çok kaba duruyor bence. Ayrıca Samsung alınır mı sizce cevaplarsanız sevinirim

bana odyssey g4 çok iyi geldi önerim o dur

bana odyssey g4 çok iyi geldi önerim o dur
Banada çok iyi geldi hem fiyatına göre ama bazıları kronik demiş odyssey serisine bazıları g4te yok g3te var demiş tam bilgi yakalayamadım

27 ASUSU DİREKT ELE zaten 1080 p de 27 alınmaz

27 ASUSU DİREKT ELE zaten 1080 p de 27 alınmaz
Evet ona pek sıcak bakmıyorum 2k alayım desem ekran kartı pek el vermez oyunlarda 1080p alacağım. Aynı monitörün 24 inçide var bu arada

3ü arasından samsung G4 alınır. vade farksız 4 taksit seçeneği olması da iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,368
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri