Yardım Monitör aldım yapmam gerekenler?

Bergee

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,681
İncehesap gaming gecesinden DELL 2721HGF monitörünü sipariş verdim muhtemelen yarın ya da salı günü gelir. Neler yapmam gerekiyor ilk geldiğinde? Hangi testleri yapmam lazım? Hangi ayarları açmam lazım en iyi performansa ulaşmak için?

https://www.pikseltesti.com Ölü piksel testini mutlaka yapmalısın tabii ki detaylıları vardır ama şahsen ben bunu yapmıştım onun dışında daha bilgili arkadaşlar detaylıca aktarıcaklardır ama standart bir hz değerinde gelir onu monitör ve bilgisayar üzerinden yükseltmelisin.

İncehesap gaming gecesinden DELL 2721HGF monitörünü sipariş verdim muhtemelen yarın ya da salı günü gelir. Neler yapmam gerekiyor ilk geldiğinde? Hangi testleri yapmam lazım? Hangi ayarları açmam lazım en iyi performansa ulaşmak için?
ghosting testi+ölü piksel testi yap

Piksel testi linkini arkadaş atmış detaylıca her renkte bak

Sağolun beyler g-sync ayarı falanda monitör menülerinden mi aktif ediliyor?

Monitör geldi tüm testleri yaptım sadece 1 tane küçücük bir piksel yanmış o da çok büyük bir sorun değil monitör çok büyük ve yemin ederim 60hz'den geçtiğim için çok fark etti 60hz ile valoda 26 adam vuruyodumsa şimdi 1 2 el attım 35 46 adam vurdum flickler falan müko atılıyor :D

Monitör geldi tüm testleri yaptım sadece 1 tane küçücük bir piksel yanmış o da çok büyük bir sorun değil monitör çok büyük ve yemin ederim 60hz'den geçtiğim için çok fark etti 60hz ile valoda 26 adam vuruyodumsa şimdi 1 2 el attım 35 46 adam vurdum flickler falan müko atılıyor :D
Hocam elinizle bir silsenize bazen toz olabiliyor :D ( 3 ölü piksel var diye LG yi aradım toz cıkınca :d biraz rezil olmustum pühhhh)
Hayırlı olsunnnnn

Hocam elinizle bir silsenize bazen toz olabiliyor :D ( 3 ölü piksel var diye LG yi aradım toz cıkınca :d biraz rezil olmustum pühhhh)
Hayırlı olsunnnnn
Sildim hocam gitmedi :D Çokta şey değil ya 1 pikselden bir şey olmaz :D

G-Sync özelliğini nvidia denetim masası üzerinden mi açıyoruz nasıl yapıyoruz? DP kablosu falanda aldım - Response Time ı MPRT falan yaptım ama g sync yi bulamadım.

Geri