şu an lenovada gozum ama biraz daha bakıp araştıracagımhttps://www.hepsiburada.com/gamepow...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.44.9
hocam yine gamepower marka ama gozumden kacırmıs olabilecegim yerler var bakip aydinlatirsaniz sevinirim
gamepower Sagber Rgb Klavyesinden Çok çektim servise 4 kere gidip geldi klavye lanet bir durum yaşadım servis' de ayrı bir rezaleti o yuzden gamepower markalı ürünlere ilgisizliğim varhttps://www.hepsiburada.com/gamepow...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.44.9
hocam yine gamepower marka ama gozumden kacırmıs olabilecegim yerler var bakip aydinlatirsaniz sevinirim
ama yinede doğru urn gamepower' daysa alırım arştırdıktan sonraşu an lenovada gozum ama biraz daha bakıp araştıracagım
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepower Sagber Rgb Klavyesinden Çok çektim servise 4 kere gidip geldi klavye lanet bir durum yaşadım servis' de ayrı bir rezaleti o yuzden gamepower markalı ürünlere ilgisizliğim var
Lenovo aldım ben hem de daha yüksek fiyattan. Ama parası gözümde değil gerçekten çok kullanışlı. birçok panel ve marka kullanmış biri olarak tavsiye ediyorum. Hatta Lenovoyu marka olarak tavsiye ediyorum klavyesi de var çok güzel bence.şu an lenovada gozum ama biraz daha bakıp araştıracagım
gamepower Sagber Rgb Klavyesinden Çok çektim servise 4 kere gidip geldi klavye lanet bir durum yaşadım servis' de ayrı bir rezaleti o yuzden gamepower markalı ürünlere ilgisizliğim var
ama yinede doğru urn gamepower' daysa alırım arştırdıktan sonra
hocam maalesef gamepowerda servislik bi isim olmadı o konularda cok bi bilgim yokşu an lenovada gozum ama biraz daha bakıp araştıracagım
ama yinede doğru urn gamepower' daysa alırım arştırdıktan sonra
Önemli Olan Servis Teknolojik Ürünlerin her zaman bozulur önemli olan alınan cihaz bozulduktan sonraki alınan hizmet peş para etmez' ise urun bi **** yaramazhocam maalesef gamepowerda servislik bi isim olmadı o konularda cok bi bilgim yok