Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitör Almak İstiyorum Taş Patlasın bütçe 4000 TL

Adem0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Abdulkerim Alıntaş
Bütçe
3800
Bütçem Fazla Yok Taksitle Alabiliyorum anca bu gun donanım arşiv yotube kanalındaki monitormu

1716405976006.png

Yoksa Amzonda

Xiaomi Redmi G24 165Hz 1ms 23.8" Gaming Oyuncu Monitör Yoksa Bu Monitormu
Ekran görüntüsü 2024-05-22 222703.png

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
efe can
bence gamepower olan. Donanım Arşivi Youtube bugün o monitorun incelemesini çekti zaten ve 3000tlye denk geliyor indirimli

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert

Adem0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Abdulkerim Alıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.hepsiburada.com/gamepow...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.44.9

hocam yine gamepower marka ama gozumden kacırmıs olabilecegim yerler var bakip aydinlatirsaniz sevinirim
şu an lenovada gozum ama biraz daha bakıp araştıracagım
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/gamepow...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.44.9

hocam yine gamepower marka ama gozumden kacırmıs olabilecegim yerler var bakip aydinlatirsaniz sevinirim
gamepower Sagber Rgb Klavyesinden Çok çektim servise 4 kere gidip geldi klavye lanet bir durum yaşadım servis' de ayrı bir rezaleti o yuzden gamepower markalı ürünlere ilgisizliğim var

gamepower Sagber Rgb Klavyesinden Çok çektim servise 4 kere gidip geldi klavye lanet bir durum yaşadım servis' de ayrı bir rezaleti o yuzden gamepower markalı ürünlere ilgisizliğim var
ama yinede doğru urn gamepower' daysa alırım arştırdıktan sonra

naRos26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan Güzey

Lenovo aldım ben hem de daha yüksek fiyattan. Ama parası gözümde değil gerçekten çok kullanışlı. birçok panel ve marka kullanmış biri olarak tavsiye ediyorum. Hatta Lenovoyu marka olarak tavsiye ediyorum klavyesi de var çok güzel bence.

ledunha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Han

hocam maalesef gamepowerda servislik bi isim olmadı o konularda cok bi bilgim yok

Adem0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Abdulkerim Alıntaş
hocam maalesef gamepowerda servislik bi isim olmadı o konularda cok bi bilgim yok
Önemli Olan Servis Teknolojik Ürünlerin her zaman bozulur önemli olan alınan cihaz bozulduktan sonraki alınan hizmet peş para etmez' ise urun bi **** yaramaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,944
Üyeler
164,754
Son üye
Kasmzdmr