Monitör arkası led önerisi

Odanız çok iyiymiş hocam. Amazon ya da trendyoldan bakacağım 1 ay çok uzun bir süre. Yeterince fiyat farkı yoksa beklemeye gerek yok gibi
ılk attıgım 10lu paket halınde gelıyor 10 gune gelır onu alabılırsın vergı falan eklenıyor ama wıncredıt olayı falan var bılıyorsanız 50 lıraya alırsınız onu ben 10lu paket ondan yanında sarj kablosu aldım 49 tl :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ılk attıgım 10lu paket halınde gelıyor 10 gune gelır onu alabılırsın vergı falan eklenıyor ama wıncredıt olayı falan var bılıyorsanız 50 lıraya alırsınız onu ben 10lu paket ondan yanında sarj kablosu aldım 49 tl :)
ayrıca oda degıl oturma odasının bır kosesı sadece bana aıt dıyebılırız :) sadece o gordugun alan bana aıt

Monitörün arkasına şöyle bir duvar kağıdı yapıştırmayı düşünüyorum. Altına üstüne yanına vs. nasıl bir led önerirsiniz?

Skydimo al hocam ambilight gibi olur.

Bende var çok memnunum.

ayrıca oda degıl oturma odasının bır kosesı sadece bana aıt dıyebılırız :) sadece o gordugun alan bana aıt
Hocam temudan daha önce hiçbir şey almadığımdan dediklerinizi pek anlayamadım fiyatı daha da uyguna mı gelir yani

Skydimo al hocam ambilight gibi olur.

Bende var çok memnunum.
Monitörün kendi ışığı var zaten de çok düşük hocam. Duvarkağıdını saracak bir şey lazım bana

Hocam temudan daha önce hiçbir şey almadığımdan dediklerinizi pek anlayamadım fiyatı daha da uyguna mı gelir yani

Monitörün kendi ışığı var zaten de çok düşük hocam. Duvarkağıdını saracak bir şey lazım bana
Evet daha dusuge geliyor

Trendyoldan 10 Adet Alırsan 1700 Tl
Temudan 10 Tane Alırsan 1400 Tl

Ben Bunu Kullanıyorum Bütün Odayı Aydınlatıyor Loş Ortam Oluyor Masadaki Her Şeyi Görüyorum
Hocam merhaba stick ledi almayı düşünüyorum kullanışlı mı nasıl. Herhangi bir şeyle bağlantılı kullanabiliyor muyum. Odama başka ışıklar da almayı düşünüyorum hepsinde farklı ton yansın istemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,670
Üyeler
189,896
Son üye
Gencecix
Geri