Teşekkürler. Öncelikle kullanılan led adreslenebilir olmalı. Benim bildiğim a dreslenebilir ledler +5v ile çalışıyor. 12V ile çalışan var mı araştırmadım diyelim.Hocam güzel rehber eline sağlık. Anakartımda sadece bir tane 4 pin 12v çıkıs var, tek led şeriti döndürüp tüm kenarları sayısıyla ayarlayabilir miyim yoksa yazılım kenarları sadece ayrı çıkış şeklinde mi istiyor?
Ledlerim adressable değil ama alabilirdim ancak dediğiniz gibiyse gereksiz masraf olur, teşekkürler.Teşekkürler. Öncelikle kullanılan led adreslenebilir olmalı. Benim bildiğim a dreslenebilir ledler +5v ile çalışıyor. 12V ile çalışan var mı araştırmadım diyelim.
Alıntıyı görüntüle
Yukarda gri kareyi monitör varsayalım. Mavi ile seçtiğim alan ise ledler monitrün hangi kısmını algılayacağını seçtiğim kısım. Gördüğün gibi ledi monitörün etrafına döndürüp o şekilde yakamazsın
O anakart ile yaparsın. Monitörünün uzunluğunu ölç. 1x üste 1x alta yaparsın ona göre hesabını yaparsın. Monitörün uzunluğunun 2 katı yani. Kenarları yapmana gerek yok. Denemedim ama kenarları aldılamaz sanırım.Biraz soru basit oldu ama Asus Tuf b650 ile bunu yapabilir miyim ?
2x 5v argb soketi ve Armory crate desteği var
Monitorum: 27 inç Philips evnia 27m2n3200a
Edit 3x argb soketi varmış
Kaç mt gerekir 27 inç için ?
Tek girişle ekranın sadece üstünü yaparsın bir de o tek girişe başka bir şey bağlayamazsın. Kasa ledleri, fan ledleri felan boşta kalır. Bu adara 12v adreslenebilir led varmış.Ledlerim adressable değil ama alabilirdim ancak dediğiniz gibiyse gereksiz masraf olur, teşekkürler.
Bendeki 12v değil 5v adreslenebilir .12v düz RGB olan . İçerik mükemmel ellerine sağlık.O anakart ile yaparsın. Monitörünün uzunluğunu ölç. 1x üste 1x alta yaparsın ona göre hesabını yaparsın. Monitörün uzunluğunun 2 katı yani. Kenarları yapmana gerek yok. Denemedim ama kenarları aldılamaz sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek girişle ekranın sadece üstünü yaparsın bir de o tek girişe başka bir şey bağlayamazsın. Kasa ledleri, fan ledleri felan boşta kalır. Bu adara 12v adreslenebilir led varmış.
WS2811 AYRI AYRI ADRESLENEBİLİR ARGB 60 LI ŞERİT LED 12V
WS2811 AYRI AYRI ADRESLENEBİLİR ARGB 60 LI ŞERİT LED 12V. WS2811 Ürünlerini Online Sipariş Edin.www.emin-elektronik.com