Yardım Monitör askı aparatı önerilerinizi bekliyorum.

Niki Lauda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Herkese merhaba arkadaşlar. MSI 34" OPTIX MAG342CQR monitör kullanmaktayım. Kavisli ve biraz ağır bir monitör. Ayakları uzun olduğundan masada çok yer kaplıyor ve rahat edemiyorum. Bu monitörü sağlam bir şekilde tutacak istediğim gibi hareket ettirebileceğim, istediğim pozisyona getirdiğimde sağlam bir şekilde monitörün durabileceği bir masaya montajı yapılan askı aparatı arıyorum. Bu konuda bilgim olmadığı için bilgisi olan kişilere danışmak istedim. Şimdiden bilgi paylaşan kişilere teşekkür ederim.

Herkese merhaba arkadaşlar. MSI 34" OPTIX MAG342CQR monitör kullanmaktayım. Kavisli ve biraz ağır bir monitör. Ayakları uzun olduğundan masada çok yer kaplıyor ve rahat edemiyorum. Bu monitörü sağlam bir şekilde tutacak istediğim gibi hareket ettirebileceğim, istediğim pozisyona getirdiğimde sağlam bir şekilde monitörün durabileceği bir masaya montajı yapılan askı aparatı arıyorum. Bu konuda bilgim olmadığı için bilgisi olan kişilere danışmak istedim. Şimdiden bilgi paylaşan kişilere teşekkür ederim.
arkadaşın önerdiği kolu msi mag 401qr 40" ayaksız sadece paneli 9kg olan monitörde kullanıyorum çok rahat taşıyo öneririm

hocam monitörün renklerinden memnun musun msi ın va panel 34" 2k monitörünü denemiştim aynı mı hatırlamıyorum ama rezaletti

hocam monitörün renklerinden memnun musun msi ın va panel 34" 2k monitörünü denemiştim aynı mı hatırlamıyorum ama rezaletti
Hocam ben alırken rezalet bir monitörden geçmiştim. O yüzden eşekten inip ata binmiş gibi oldum. Çok memnunum. Görüntü kalitesi ve renkleri, kavisli ve geniş olması, çerçevesinin arkasındaki aydınlatması ve ayaklarının taş gibi sağlam olması beni tatmin ediyor. Fakat bugün monitör alalım desen bunu almazdım. Ben alalı 3 yıl kadar oldu. O zaman monitörler hakkında deneyimim yok denecek kadar azdı. Bu monitör ufkumu genişletti oyundan aldığım zevkleri arttırdı. Ama artık biliyorsun ki OLED denen bir gerçek var. Capcanlı görüntüler ve renkler sunuyor. Eğer bir gün değiştirmeye karar verirsem kavisli geniş bir OLED dışında bir şey alacağımı sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,082
Üyeler
192,164
Son üye
Beşir Kuzey
Geri