Çözüldü✓ Monitör bağlı olmayan pc uzak masaüstü ile bağlanma sorunu

ormantik

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar boşta kasam var Anydesk kurdum ve bağlanmak için bağlanıyorum sıkıntı yok ama çözünürlük ayarlayamıyorum 640 sabitlemiş şekilde görüntü ayarlarına girdiğimde çözünürlük ayarı gözükmüyor bunu nasıl çözüp boştaki kasamı monitörsüz uzaktan kontrol ederim bilen yazarsa sevinirim

Bu sorunu monitör almadan nasıl çözeriz fikri olan yok mu

Full access şifresini ayarlayıp onunla giriş yapman gerekiyor. Monitörsüz bu yapılabilir ama full access verilmiş olması lazım ipye

Monitör yerine ayarları yapmak için hızlıca TV ye bağlayıp ayarlar sonrası tekrar çıkarabilirsin.

Full access şifresini ayarlayıp onunla giriş yapman gerekiyor. Monitörsüz bu yapılabilir ama full access verilmiş olması lazım ipye

Monitör yerine ayarları yapmak için hızlıca TV ye bağlayıp ayarlar sonrası tekrar çıkarabilirsin.
Tv ye bağladım çözünürlük felan ayarladım ama tvden bağını kopardığım zaman çözünürlük ayarlama olmuyor 640 sabitliyor

sorunu başka bir yerden buldum illaki bu duruma gelen biri olur diye yazıyorum.. bu cihazı aldım adı Hdmi 4k Uhd Dummy Plug tıkla bütün sıkıntımı bitirdi bu küçük cihaz konu çözüldü

Geri