Sende bi git bilader yaAmazon dışında bir yerden monitör almanın zararları ?
Sende bi git bilader yaAmazon dışında bir yerden monitör almanın zararları ?
Bende bu LG den almayı düşünüyorum da inş beni de boyle ugraştırmazlar ._.satın alırken anında dönen adamlar cevap vermiyor iade için ne yapacam ben
LG 24GN600-B 24'' 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü
LG 24GN600-B 24'' 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla oyuncu monitörleri gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
Bok atıcak yer arıyorsunuz konunun devamı bile okumamisin gelmiş amazon amazon konusuyonSende bi git bilader ya
Bunu alma dostum aynı fiyata şu varhttps://ty.gl/l9x5r5i8ueBende bu LG den almayı düşünüyorum da inş beni de boyle ugraştırmazlar ._.
Bok atıcak yer arıyorsunuz konunun devamı bile okumamisin gelmiş amazon amazon konusuyon
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu alma dostum aynı fiyata şu varhttps://ty.gl/l9x5r5i8ue
50tl farka pivot özellikli olanıLG 24GN650-B Ultragear 23.8" Monitör 144 Hz 1 ms FHD IPS Gaming Fiyatı - Trendyol
LG 24gn650-b 23.8 Inch 144hz 1ms Fullhd Amd Freesync Ips Hdr10 Pivot Gamıng Moniör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ne diyiyorsun canım ?Sende bi git bilader ya
Krdsmm aynı monitör farklı firmada daha ucuzsa niye gidipte amazondan alayım sen açarken video ya alırsan veya kargocunun yanında açıp bakıpta alırsan öpe öpe almak zorunda iadeyi ama size anlatamıyoruzNe diyiyorsun canım ?
İşte böyle durumlarla uğraşmamak için Amazon ? Sırf ucuza kaçıcam diye şöyle firmalarla uğraşmam. Yok tüketici hakem heyetiymiş şeymiş. Günlerce uğraş dur. Gerekirse farklı bir model bakarım başka bir yerden almam. Ölü piksel sorunu yaşadım. Amazon direk iade aldı. Stokta olmadığı için tedarik vs. girdi araya ama sonuçta elime yeni temiz ürün ulaştırdılar...Krdsmm aynı monitör farklı firmada daha ucuzsa niye gidipte amazondan alayım sen açarken video ya alırsan veya kargocunun yanında açıp bakıpta alırsan öpe öpe almak zorunda iadeyi ama size anlatamıyoruz
İnan ki düzgün konuşursan üstelersen iade veya değişim yaparlar benim bildiğim kadarıyla servise gitmeden değişim yapmalılar mouse bozuldu bende 14 gün olmadan değişim yaptılar bu firma değil ama aynı olması lazım böyle şeyler.satın alırken anında dönen adamlar cevap vermiyor iade için ne yapacam ben
LG 24GN600-B 24'' 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü
LG 24GN600-B 24'' 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla oyuncu monitörleri gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
Krdsm hâlâ okumamışsın sanırım adamlar iade almış monitörüİşte böyle durumlarla uğraşmamak için Amazon ? Sırf ucuza kaçıcam diye şöyle firmalarla uğraşmam. Yok tüketici hakem heyetiymiş şeymiş. Günlerce uğraş dur. Gerekirse farklı bir model bakarım başka bir yerden almam. Ölü piksel sorunu yaşadım. Amazon direk iade aldı. Stokta olmadığı için tedarik vs. girdi araya ama sonuçta elime yeni temiz ürün ulaştırdılar...
.dKrdsm hâlâ okumamışsın sanırım adamlar iade almış monitörü