Neler Yeni

Yardım Monitör Bozuldu Yardım

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Selamünaleyküm, monitörüme bir şry oldu. Bilgisayarımı açtığımda ekranın altında bozulmalar oluyor ve ekran kendiliğinden sönüyor gibi siyah ekran oluyor.
Monitör: Asus Tuf VG24VQ
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000004180.jpg

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
siyah ekran kısmını bilmiyorum ama aynı bozulmalar benimde başıma gelmişti uzun süre pc açmamıştım soğuk bi yerde bekliyordu 1 gün boyunca açık bıraktım pc yi ve bozulma sorunum gitti aynı şey mi bilmiyorum ama uzun süre bilgisayarını açık bırakıp dener misin bu bozulmanın aynısıydı benim yaşadığım sorun

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siyah ekran kısmını bilmiyorum ama aynı bozulmalar benimde başıma gelmişti uzun süre pc açmamıştım soğuk bi yerde bekliyordu 1 gün boyunca açık bıraktım pc yi ve bozulma sorunum gitti aynı şey mi bilmiyorum ama uzun süre bilgisayarını açık bırakıp dener misin bu bozulmanın aynısıydı benim yaşadığım sorun
Bizimde evde tadilat vardı. 1 haftadır pc açmıyorum. O yüzden mi acaba

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
Bizimde evde tadilat vardı. 1 haftadır pc açmıyorum. O yüzden mi acaba
bence benim yaşadığım sorunu yaşıyorsun pc yi aç açık şekilde kalsın çünkü bende 10 gün kadar açmamıştım

Aykut D.

80+ Gold
Ekrana darbe almadiysa tamiri mümkün eğer darbe aldıysa tamiri mümkün değil.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekrana darbe almadiysa tamiri mümkün eğer darbe aldıysa tamiri mümkün değil.
Darbe aldığını sanmıyorum. Önceden de oluyordu fakat sadece görev çubuğunda ve 2. İçinde düzeliyordu. Şimdi ekranın yarısında oluyor kendiliğinden kapanıyor. 3 yıl garantisi varmış. Hâlâ devam ediyor olabilir

flamerood

80+
Darbe aldığını sanmıyorum. Önceden de oluyordu fakat sadece görev çubuğunda ve 2. İçinde düzeliyordu. Şimdi ekranın yarısında oluyor kendiliğinden kapanıyor. 3 yıl garantisi varmış. Hâlâ devam ediyor olabilir
hocam saç kurutma makinesiyle az bişey ısıtın alt tarafı görüntü gelecek laptopumda yaşadım biliyorum.

Ama sonradan ilerleyip bütün ekranı da kapatabiliyo yine de bi garantiye yollayın veya tamirciye verin kondansatör sıkıntısıydı sanırım.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,776
İsim
Orkun
Başka bilgisayarda dener misin monitörü, belki ekran kartından kaynaklı bir durum olabilir.
HDMI/DP kablonda sorun olabilir ondan dolayı bu şekilde görüntü veriyor olabilir. Varsa başka bir kabloyla da deneyebilirsin.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Başka bilgisayarda dener misin monitörü, belki ekran kartından kaynaklı bir durum olabilir.
HDMI/DP kablonda sorun olabilir ondan dolayı bu şekilde görüntü veriyor olabilir. Varsa başka bir kabloyla da deneyebilirsin.
Hocam, display ve hdmi ile denedim aynı şekildeydi. Diğer monitörü kutudan çıkartıp taktım onu kullanıyorum şu an problemsiz bir şekilde. Şu anda Ekran kartı ve Kablolarda problem olduğunu sanmıyorum. Biraz ısınsın monitör belki düzelir. Eğer düzelmezse servise gidecek gibi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,776
İsim
Orkun
Hocam, display ve hdmi ile denedim aynı şekildeydi. Diğer monitörü kutudan çıkartıp taktım onu kullanıyorum şu an problemsiz bir şekilde. Şu anda Ekran kartı ve Kablolarda problem olduğunu sanmıyorum. Biraz ısınsın monitör belki düzelir. Eğer düzelmezse servise gidecek gibi
Garantisi varsa, elinde de yedek monitörün varsa direkt servise yolla bekletmeden sıcağı sıcağına.
Düzelse bile yine de gönder durduk yere olmaz böyle şeyler.
Beklemeyle çalışmamayla bu tarz şeyler hiç olmaz.
5-10-15-20 senelik monitörlerim var karışık şuan taksam ilk günkü gibi anında görüntüyü verir hiçbir sıkıntı olmadan.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Garantisi varsa, elinde de yedek monitörün varsa direkt servise yolla bekletmeden sıcağı sıcağına.
Düzelse bile yine de gönder durduk yere olmaz böyle şeyler.
Beklemeyle çalışmamayla bu tarz şeyler hiç olmaz.
5-10-15-20 senelik monitörlerim var karışık şuan taksam ilk günkü gibi anında görüntüyü verir hiçbir sıkıntı olmadan.
aynı şekilde benimde elimde bi monitör vardı 2009 da almıştık (2023 de mezarını diktim) eski kasayı tvye bağladığımızdan monitör boşa çıkmıştı takribi bi 10 sene hiç çalışmadı sonra lazım oldu taktığımda direk sıkıntısız görüntüyü aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,549
Üyeler
162,022
Son üye
cemilture
Top Bottom