geçmiş olsun hocam garantisi vardır umarımSelamünaleyküm, monitörüme bir şry oldu. Bilgisayarımı açtığımda ekranın altında bozulmalar oluyor ve ekran kendiliğinden sönüyor gibi siyah ekran oluyor.
Monitör: Asus Tuf VG24VQ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bizimde evde tadilat vardı. 1 haftadır pc açmıyorum. O yüzden mi acabasiyah ekran kısmını bilmiyorum ama aynı bozulmalar benimde başıma gelmişti uzun süre pc açmamıştım soğuk bi yerde bekliyordu 1 gün boyunca açık bıraktım pc yi ve bozulma sorunum gitti aynı şey mi bilmiyorum ama uzun süre bilgisayarını açık bırakıp dener misin bu bozulmanın aynısıydı benim yaşadığım sorun
bence benim yaşadığım sorunu yaşıyorsun pc yi aç açık şekilde kalsın çünkü bende 10 gün kadar açmamıştımBizimde evde tadilat vardı. 1 haftadır pc açmıyorum. O yüzden mi acaba
Darbe aldığını sanmıyorum. Önceden de oluyordu fakat sadece görev çubuğunda ve 2. İçinde düzeliyordu. Şimdi ekranın yarısında oluyor kendiliğinden kapanıyor. 3 yıl garantisi varmış. Hâlâ devam ediyor olabilirEkrana darbe almadiysa tamiri mümkün eğer darbe aldıysa tamiri mümkün değil.
hocam saç kurutma makinesiyle az bişey ısıtın alt tarafı görüntü gelecek laptopumda yaşadım biliyorum.Darbe aldığını sanmıyorum. Önceden de oluyordu fakat sadece görev çubuğunda ve 2. İçinde düzeliyordu. Şimdi ekranın yarısında oluyor kendiliğinden kapanıyor. 3 yıl garantisi varmış. Hâlâ devam ediyor olabilir
Hocam, display ve hdmi ile denedim aynı şekildeydi. Diğer monitörü kutudan çıkartıp taktım onu kullanıyorum şu an problemsiz bir şekilde. Şu anda Ekran kartı ve Kablolarda problem olduğunu sanmıyorum. Biraz ısınsın monitör belki düzelir. Eğer düzelmezse servise gidecek gibiBaşka bilgisayarda dener misin monitörü, belki ekran kartından kaynaklı bir durum olabilir.
HDMI/DP kablonda sorun olabilir ondan dolayı bu şekilde görüntü veriyor olabilir. Varsa başka bir kabloyla da deneyebilirsin.
Garantisi varsa, elinde de yedek monitörün varsa direkt servise yolla bekletmeden sıcağı sıcağına.Hocam, display ve hdmi ile denedim aynı şekildeydi. Diğer monitörü kutudan çıkartıp taktım onu kullanıyorum şu an problemsiz bir şekilde. Şu anda Ekran kartı ve Kablolarda problem olduğunu sanmıyorum. Biraz ısınsın monitör belki düzelir. Eğer düzelmezse servise gidecek gibi
aynı şekilde benimde elimde bi monitör vardı 2009 da almıştık (2023 de mezarını diktim) eski kasayı tvye bağladığımızdan monitör boşa çıkmıştı takribi bi 10 sene hiç çalışmadı sonra lazım oldu taktığımda direk sıkıntısız görüntüyü aldım.Garantisi varsa, elinde de yedek monitörün varsa direkt servise yolla bekletmeden sıcağı sıcağına.
Düzelse bile yine de gönder durduk yere olmaz böyle şeyler.
Beklemeyle çalışmamayla bu tarz şeyler hiç olmaz.
5-10-15-20 senelik monitörlerim var karışık şuan taksam ilk günkü gibi anında görüntüyü verir hiçbir sıkıntı olmadan.