izoly turboxdan albu piyasada alınmaz falan demeyiniz mecburiyetten alacağım (edit: şâyet çok büyük bir fark oluşturucak ise bütçe biraz daha arttırılabilir.)
Ya şunu raporlayıın rica ediyorum. Konulara gelip saçma mesajlar yazıyor.izoly turboxdan al
Şöyle boş hesaplar doldurdu forumu son birkaç haftadır.Ya şunu raporlayıın rica ediyorum. Konulara gelip saçma mesajlar yazıyor.
hadi durmayın raporlayın beniYa şunu raporlayıın rica ediyorum. Konulara gelip saçma mesajlar yazıyor.
dostum mizah yaptığımı anlamayacak kadar zekaya sahip değilse insan bi zahmet insan içine çıkmasınizoly hakkında hiç hoş bir şey duymadım :d
Ne kadar pahalı fiyatlara ne kadar düşük donanımlı parçaları sattıklarını bilmiyorsun galiba [Bazı sistemleri hariç çoğu öyle malesef]izoly turboxdan al
Daha konuşuyor birde.hadi durmayın raporlayın beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum mizah yaptığımı anlamayacak kadar zekaya sahip değilse insan bi zahmet insan içine çıkmasın
Biz cümlelerin sonuna " (!) " ibaresini boşuna mı koyuyoruz?dostum mizah yaptığımı anlamayacak kadar zekaya sahip değilse insan bi zahmet insan içine çıkmasın
özür dilerim paşam affınıza sığınıyorumDaha konuşuyor birde.
bro illa koymak mı lazım bunu biri anlamıyorsa kafada ciddi sorun vardırBiz cümlelerin sonuna " (!) " ibaresini boşuna mı koyuyoruz?
Madem espri yapıyorsun neden konuların altına gelip 2 tane emoji atıyorsun?özür dilerim paşam affınıza sığınıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bro illa koymak mı lazım bunu biri anlamıyorsa kafada ciddi sorun vardır
Madem espri yapıyorsun neden konuların altına gelip 2 tane emoji atıyorsun?