Sistem olarak bu sistemi alın derim, oyun da oynarsınız belki ekran kartı olarak da fena değil. Monitör olarak da bunu alın derim.Monitör dahil 8 k civarı sistem tavsiyesi lazım arkadaşlar laptopta olur farketmez
Aranan bilgisayarın kullanım amacı : Yazılım, oyun yapımı, modelleme (doğal olarak birazda oyun).
AMD olarak da Ryzen 5 1600AF seçenekli olanı vardı.sistem ve mönitör iyide amd olsaymış keşke başka sistem varmıdır acaba ne kadar çok seçenek olursa daha iyi olur benim için
sistemi biraz özelleştirdim ve çk güzel bi sistem oldu lakin freedoss mu geliyor sipariş ettiğim zamanAMD olarak da Ryzen 5 1600AF seçenekli olanı vardı.
Şu sistemi buldum.
Bunu 2x8 ram ve masi b450 yaparak alın derim amd istiyorsanız
Skywalker 5A-1650-S - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Skywalker 5A-1650-S masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Rami değiştirmene gerek yok kendi Ramide iyi boş bir özelleştirme, Windows niye ekledin 1400 hiç verilmez onun yerine sisteme yatırım yap.sistemi biraz özelleştirdim ve çk güzel bi sistem oldu lakin freedoss mu geliyor sipariş ettiğim zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle sistemi böyle yaptım iyi yapmıimıyım