Monitör dahil sistem önerisi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,761
Dostlar bana 27 inç 1440p monitör dahilinde maks 25k'ya sistem önerisi yapar mısınız ?
@DerratiX

Hocam İstanbuldaysanız bugünkü itopya sistemini düşündünüz mü?
Henüz almayacağım hocam aklımda bir plan var da sistemimi belirlediğim fiyattan satabilirsem diye ne alacağımı şimdiden düşünüyorum.
Teşekkürler.

3070-3080 arası birşeyler istiyorsunuz herhalde.Bu aralar denk gelmeye başlar sistemler yeni seri öncesi.Hazır sistem almayıp kendiniz toplayacaksanız RAM,kasa gibi bileşenleri elde tutup kendiniz de ayarlayabilirsiniz.

3070-3080 arası birşeyler istiyorsunuz herhalde.Bu aralar denk gelmeye başlar sistemler yeni seri öncesi.Hazır sistem almayıp kendiniz toplayacaksanız RAM,kasa gibi bileşenleri elde tutup kendiniz de ayarlayabilirsiniz.
Hocam şöyle çıtırından niyetimi söyleyeyim. Sistemimi uygun bir fiyattan koydum monitör dahilinde. Ve şu an fark ettim ki eğer bu fiyata satabilirsem daha iyisini alabilirim. Ve evet 3070 gibi bir şey düşünüyorum işlemci olarak 5600x tercih edeceğim ama kendi başıma toplarsam sistemi montajlayabilir miyim veyahut olası problemlerde herhangi bir yere garantiye götüremeyeceğim için ne yaparım bilmediğimden kararsızım.

Hocam şöyle çıtırından niyetimi söyleyeyim. Sistemimi uygun bir fiyattan koydum monitör dahilinde. Ve şu an fark ettim ki eğer bu fiyata satabilirsem daha iyisini alabilirim. Ve evet 3070 gibi bir şey düşünüyorum işlemci olarak 5600x tercih edeceğim ama kendi başıma toplarsam sistemi montajlayabilir miyim veyahut olası problemlerde herhangi bir yere garantiye götüremeyeceğim için ne yaparım bilmediğimden kararsızım.
Anladım.Ben kendim topladım parçaları fakat arkadaşım ve bi abi yardımcı oldu bana da.Öyle bir imkanınız yoksa hazır sistem aramanız daha iyi olacaktır sizin de dediğiniz gibi.Konunun ilerlemesine göre herhangi bir ilerleme olursa yardımcı olmaya çalışacağım bildiğim kadarıyla.Ortalık sistem dolup taşacaktır bence bu zamanlarda.Aradığınız sistemi bu zamanda bulma şansınız yüksek olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,944
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri