Neler Yeni

Monitör dahil toplama pc önerisi

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
Dostlar bir türlü adam akıllı pc bulamadım rica etsem bir pc toplayabilir misiniz? Veya pc toplama yerine ps4 pro mu alayım? Bütçe max 10 bin belki 100 tl çıkabilirim. Monitör olarak hepsiburada dan msi 24 inç 144hz 1ms monitör ü vardı 1505 tl ye sanırım onu alacağım daha uygun fiyata bu özelliklerde varsa önerinize hayır demem tabii ki 😊. En çok cs go daha sonrasında pubg r6 gta V diye gidiyor oynadığım oyunların sıralaması. Şimdiden teşekkürler (taksitle alınacağı için vade farkı olmazsa veya vade farkıyla beraber en fazla 10k olursa çok iyi olur.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon vade farkı kesinlikle olmayacak, taksit 12 ay olursa tabi muhteşem olur ama sanmıyorum peşin fiyatına 12 ay olacağına.

Belki yayında yapabilirim ona göre de bişeyler olursa tabii

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Dostlar bir türlü adam akıllı pc bulamadım rica etsem bir pc toplayabilir misiniz? Veya pc toplama yerine ps4 pro mu alayım? Bütçe max 10 bin belki 100 tl çıkabilirim. Monitör olarak hepsiburada dan msi 24 inç 144hz 1ms monitör ü vardı 1505 tl ye sanırım onu alacağım daha uygun fiyata bu özelliklerde varsa önerinize hayır demem tabii ki 😊. En çok cs go daha sonrasında pubg r6 gta V diye gidiyor oynadığım oyunların sıralaması. Şimdiden teşekkürler (taksitle alınacağı için vade farkı olmazsa veya vade farkıyla beraber en fazla 10k olursa çok iyi olur.)

Pardon vade farkı kesinlikle olmayacak, taksit 12 ay olursa tabi muhteşem olur ama sanmıyorum peşin fiyatına 12 ay olacağına.

Belki yayında yapabilirim ona göre de bişeyler olursa tabii
Kardeşim yanlış anlama ama ps4pri almak o paraya mallık olur yani sana o parayla çok güzel sistem dizeyin hemen monitör senin istedigin gibi olsun kaldı elinde 8.500 eğer ekipmanın varsa güzel ben iki türlü de toplayayım sana
EKİPMANSIZ SİSTEM:
EKİPMANLI SİSTEM:
Bunun işlemciyi 3600yapıyosun
Kulaklık:https://www.incehesap.com/james-don...o3KiPrHb4F72G0YZbUNYBamvEiwP4TtQaAqczEALw_wcB
Klavye:https://www.googleadservices.com/pa...qfHLgOalV68n4nRihLYBDCCqYZnJo8pwaAsvPEALw_wcB
Mouse+pad:https://www.googleadservices.com/pa...gfoYdPcWdXdEFG1y1fyOXwZJ-1q7zi5QaAltDEALw_wcB
Şimdiden hayırlı olsun

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu sistem nasıl yayındayken cs de kaç fps alırım tahmini?

Dostum ekipman önemli değil ben yabaş yavaş dizicem onları sistem iyi olsunda ekipman geç dizerim sıkıntı olmaz o konuda

Teknobiyotik güvenilir mi peki bir ara 2. El yolluyorlar falan diye duymuştum

@crazyboy40 attığım msi sistem hakkında ne düşünüyorsun? Taşınabildiği için onu düşünmüştüm yazın genelde dolaşıyorum çünkü

Ekler

• Screenshot_2020-04-15-21-56-06-943_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-04-15-21-56-06-943_com.android.chrome.jpg
    461 KB · Hit: 59
Son düzenleme:
Top Bottom