Monitör de ölü piksel çıkma olasılığı

Saristan

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar merhaba aoc marka 24g2u model monitörü sipariş ettim ve ürün bana gelecek ama bazı kişiler monitör alınca diyorlar ki ölü piksel ölü piksel ben anlamadım yani bu òlü pikselin çıkma olasılığı yüzde jaçtır yani açıkcası şu corona günlerin de kargoyla vesaire uğraşmak istemiyorum YANİ SORUM KISACA ÖLÜ PİKSELİN ÇİKMA OLASILIĞI YÜZDE KAÇTIR?

Aoc veya msi vesa lg markalarda cok ölü pixel oluyor.

Garanti kapsaminda geciyor.
yani cok ölü pixel oldunda, geri iade edebilirsin.
lakin bu firmadan firmaya deyisiyor.
misal 2 aydinlik ölü pixel ve 5 renkli ölü pixel.
ekrani geri verebilirsin.

1 aydinlikölü pixel varsa vrya 2 renkli ölü pixel.
Hic chance yok geri iade icin.
Bu instruction yaziyordur

Her monitörde vardır ihtimal. İstersen 1 milyon TL lik monitör al yine çıkabilir. Yüzdr veremeyiz.

ölü pikseller bazen üretim hatası olabiliyor, bu durumda aldığınız ürünün direkt birebir değişimi yapılır. Bunun yanında ölü piksel bulunmayan ekranda darbelerden, yüksek voltajdan veya cihazın üretiminde kullanılan kalitesiz malzemelerden dolayı sonradan ölü piksel oluşabiliyormuş. Yani aldığınız ürün sıfır ve garantili ise ölü piksel olsa bile değişimi sağlanır. Ürün 2.el veya paketi açılmış ise sorun olabilir.

bende asus vg249q siparişi verdim sıkıntı çıkmaz değilmi ölü pixel vs
ölü pikseller bazen üretim hatası olabiliyor, bu durumda aldığınız ürünün direkt birebir değişimi yapılır. Bunun yanında ölü piksel bulunmayan ekranda darbelerden, yüksek voltajdan veya cihazın üretiminde kullanılan kalitesiz malzemelerden dolayı sonradan ölü piksel oluşabiliyormuş. Yani aldığınız ürün sıfır ve garantili ise ölü piksel olsa bile değişimi sağlanır. Ürün 2.el veya paketi açılmış ise sorun olabilir.
Her monitörde vardır ihtimal. İstersen 1 milyon TL lik monitör al yine çıkabilir. Yüzdr veremeyiz.
Aoc veya msi vesa lg markalarda cok ölü pixel oluyor.

Garanti kapsaminda geciyor.
yani cok ölü pixel oldunda, geri iade edebilirsin.
lakin bu firmadan firmaya deyisiyor.
misal 2 aydinlik ölü pixel ve 5 renkli ölü pixel.
ekrani geri verebilirsin.

1 aydinlikölü pixel varsa vrya 2 renkli ölü pixel.
Hic chance yok geri iade icin.
Bu instruction yaziyordur

Mesela alienware ve dell ekran cok iyi.
adamlar resmen 3 yil garanti veriyor. Bide premium service.
100% ölü pixel yok bu üründe.
bi pixel ölü olsun. Tak yeni ekran kapina geliyor ve eskisini kapida aliyorlar.
Benim alienware aw2815hf 240 hz öyle

Hepsuburada dan sipariş ettim sanırım onalr güzel ilgileniyorlarmış bakalım umarım çıkmaz da beni de bu dönem de uğraştırmaz

Hocam TuruncuBilgisayar satıcısından mı aldın?
Ben sormuştum biz ilgilenmiyoruz servise siz gönderiyosunuz vs tarzı şeyler yazmışlardı.

evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam TuruncuBilgisayar satıcısından mı aldın?
Ben sormuştum biz ilgilenmiyoruz servise siz gönderiyosunuz vs tarzı şeyler yazmışlardı.

asusun servisi nerede nasıl yollarım

Geri