Neler Yeni

Yardım Monitör de Sinyal Yok Hatası

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Arkadaşlar başlıkta görüldüğü gibi monitörde sinyal yok hatası alıyorum.Kasam eski güç kaynağı üst tarafta o modellerden.Monitore VGA ile bağlıyorum, son zamanlarda sinyal yok hatası alıyorum , genelde hep monitörde alt taraftaki VGA girişine takardim. Ama bu bir süredir sinyal yok hatası alıyorum ama arada bir monitör ün açıldığı oluyor.yani özetle alt taraftaki VGA çıkışına takinca , sinyal yok hatası veriyor . Alt taraftaki VGA cikisinda takınca sinyal yok hatası aldığımdan dolayı dün üst taraftaki dikey VGA çıkışına bağladım PC 1024.768 çözürlüğünde başladı normalde 1366.768 kullanırdım bir de normalde 60 FPS aldigim oyunlarda üst tarafa bağlayınca 2-3 FPS alıyorum cs 1.6 dahil ama bugün üst taraftakine de takdiğimda da sinyal yok hatası alıyorum 2 VGA çıkışında da sizce sorun nerden kaynaklı? Daha önce araştırma yaptığımda güç kaynağında sorun,ramlerde sorundur vs. birsürü biseyler yaziyordu.Bir de elimden geldiğince açıklayıcı olarak yazmayı çalıştım.

meraklısına not: kart bozulmuştu

Ekler

• IMG_20200325_212352_4~2.jpg
    IMG_20200325_212352_4~2.jpg
    1.6 MB · Hit: 72
Son düzenleme:

Ventus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Müptezel
Kardeşim o üstteki taktiğin anakartin onboard kartı. Sadece windowsu gormene, film vs. İzlemene yeter. Alttaki ekran kartını çıkar tozlanma vs. Var mı bak nazikçe sil. Ekran kartı yatağında toz var mı bak ona göre tozunu al tekrar dene.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim o üstteki taktiğin anakartin onboard kartı. Sadece windowsu gormene, film vs. İzlemene yeter. Alttaki ekran kartını çıkar tozlanma vs. Var mı bak nazikçe sil. Ekran kartı yatağında toz var mı bak ona göre tozunu al tekrar dene.
Eyw reis dün o dediğine göre onbard a takınca açiliyordu bugün ondan da sinyal yok hatası veriyor. Tamam dediğini deneyeceğim

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
aynı hatayı bende alıyordum ekran kartını temizledim vga yı ekran kartına takınca açıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom