Neler Yeni

Monitör ekranına bakarak namaz kılmak günah mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Arkadaşlar selam bugün ilk defa namaz kılacağım ilk hangi abdesti almalıyım duşta akşam namazı, evet biraz geç ama ilk defa yapacağım, hevesliydim 1-2 aydır zaten ama hiçbir dua bilmediğimden ezberim olmadığından monitör ekranına bakarak kılsam, seccadeye öyle çöksem, günah mıdır yoksa yüce rabbimiz Allah'ım niyetimi kabul eder mi 1 ay böyle yapsam ezberlerim zaten.

Saçma sapan şeyler sormayın demeyin de arkadaşlar, benim inancım. Şimdiden yanıt için teşekkürler.
Hocam hayırlı olsun öncelikle
Fatiha ve tahiyyat suresi zor görünür ama çok kolay google dan bakarak 1-2güne ezberle öyle başla derim kevser ve ihlas suresini de başlangıç olarak ezberlemeni tavsiye ederim
Benim fikrimce 30-40dk başını kaldırmadan ezber yaparsan şimdi halledersin

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
hazarcoban
Arkadaşlar selam bugün ilk defa namaz kılacağım ilk hangi abdesti almalıyım duşta akşam namazı, evet biraz geç ama ilk defa yapacağım, hevesliydim 1-2 aydır zaten ama hiçbir dua bilmediğimden ezberim olmadığından monitör ekranına bakarak kılsam, seccadeye öyle çöksem, günah mıdır yoksa yüce rabbimiz Allah'ım niyetimi kabul eder mi 1 ay böyle yapsam ezberlerim zaten.

Saçma sapan şeyler sormayın demeyin de arkadaşlar, benim inancım. Şimdiden yanıt için teşekkürler.
Şöyle demelisin ahirette:

Allahım ben senin için namaz kıldım ve isteklerini yerine getirdim.Diğer insanlar bir sürü zalimlik kötülük yaparken ben senin istek ve emirlerine kulak verdim.Burda önemli olan monitöre bakıp bakmamam değil,kalbimdeki iyi niyetti,namazı doğru kılma isteğiydi.Zaten sen herseyi bilensin bunu sana niye anlattım bende bilmiyorum.Takdir senin yarabbim.

Top Bottom