- Reaksiyon skoru
- 499
Hayaldi gerçek oldu.Desene biz yine hayal kurmaya devam edeceğiz![]()
=AkParti=
Hayaldi gerçek oldu.Desene biz yine hayal kurmaya devam edeceğiz![]()
Nereden nereye geldik. Uçuyoruz babaaaHayaldi gerçek oldu.
=AkParti=
Bir ülkenin eğitim sistemini kökünden köreltirsen geleceğini yok edersin ve elini bile kıpırdatmana gerek kalmaz. Bu yeter bence ? Eğitim sisteminin rezilliğini sende görüyorsun. Tarihini bilmeyen nesil yetişiyor. Adam İstiklal Marşı'nı düz okuyamıyor sadece ezbere ritimle söyleyebiliyor. "Osmanlı Devleti'ni kim kurdu ?" Sorusuna verdikleri cevaplar utanç verici... veyahut Türkiye Cumhuriyeti Devleti hangi tarihte kuruldu ve bağımsızlığını ilan etti ? Onun bile tarihini bilmeyen nice insanlar varKonu biraz amacından çıkacak ama içimde kaldı bu 40-70 yaş arası kişilerin anneleri ve babaları hiç mi Mustafa Kemal Atatürk'ün nasıl bir lider olduğunu anlatmadı niye karşı geliyorlar fikirlerine, heykeline... gerisini yazmayacağım uzayacak çünkü
İnsanların kulaktan duyma bilgilerle sokak röportajlarında kendilerini rezil etmesi ve gerçekleri kanıtları ile göstermeye rağmen hala inkar etmeleri 75 yıl veya daha kısa süre boyunca iktidar olmayan bir partiyi denemeden suçlamak yıllar önce yaptığı hatadan veya hatalardan dolayı bilmiyorum iflah olmayız bu zihniyet ile kurunun yanında yaş yanar derdi öğretmenlerim aynı o hesapBir ülkenin eğitim sistemini kökünden köreltirsen geleceğini yok edersin ve elini bile kıpırdatmana gerek kalmaz. Bu yeter bence ? Eğitim sisteminin rezilliğini sende görüyorsun. Tarihini bilmeyen nesil yetişiyor. Adam İstiklal Marşı'nı düz okuyamıyor sadece ezbere ritimle söyleyebiliyor. "Osmanlı Devleti'ni kim kurdu ?" Sorusuna verdikleri cevaplar utanç verici... veyahut Türkiye Cumhuriyeti hangi tarihte kuruldu ? Onun bile tarihini bilmeyen nice insanlar var
Cehalet bu ülkenin yıllardır bir türlü aşamadı en kötü durumdur. Niye bu haldeyiz ? Sebep eğitimsizlik ve eğitimsizliğin ardından domino gibi gelen sebepler... Eğitim çok önemliİnsanların kulaktan duyma bilgilerle sokak röportajlarında kendilerini rezil etmesi ve gerçekleri kanıtları ile göstermeye rağmen hala inkar etmeleri 75 yıl veya daha kısa süre boyunca iktidar olmayan bir partiyi denemeden suçlamak yıllar önce yaptığı hatadan veya hatalardan dolayı bilmiyorum iflah olmayız bu zihniyet ile kurunun yanında yaş yanar derdi öğretmenlerim aynı o hesap
şuan ufak bi düşüş varDostlar aylardır takip ediyorum fakat fiyatlar çok yüksek 1 tane VG259QM almak istiyorum ama 5.500 ₺ ye uçmuş durumda siz ne dersiniz ? Mayıs - Haziran gibi ne olur sizce durumlar ? 240 hz şart benim için
Böyle bir düşüş mü ?şuan ufak bi düşüş var
hayır dostum monıtör fıyatlarında son 1 haftada 150 200 tl gibi bi düşüş gördüm ve bunun için ufak dedim dalgaya almana gerek yokBöyle bir düşüş mü ?