Emre Zengin Moderatör Bu Kullanıcının Doğum Günü! Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 20,543 En İyi Cevap 20 Dahası Reaksiyon skoru 7,963 Konum Çorlu/Tekirdağ İsim Emre Zengin 15 Haziran 2024 #66 Connex yazmış: hocam suan pc actım driver vs kurdum calısıyor anlamadım :d Devamı için tıklayın... İlginç. Oyunlarda falan dene bakalım.
Connex yazmış: hocam suan pc actım driver vs kurdum calısıyor anlamadım :d Devamı için tıklayın... İlginç. Oyunlarda falan dene bakalım.
Connex 80+ Bronze Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1,656 Dahası Reaksiyon skoru 361 İsim Emirhan Discord ConneX#1905 15 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #67 Emre Zengin yazmış: İlginç. Oyunlarda falan dene bakalım. Devamı için tıklayın... indiriyorum yarın deneyeceğim Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Haziran 2024 Emre Zengin yazmış: İlginç. Oyunlarda falan dene bakalım. Devamı için tıklayın... hocam soyle bır sıkıntı var fanlar afturburnerdan ayarlanmıyor ne yapacagım 50 geçince calısmıyor Son düzenleme: 15 Haziran 2024
Emre Zengin yazmış: İlginç. Oyunlarda falan dene bakalım. Devamı için tıklayın... indiriyorum yarın deneyeceğim Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Haziran 2024 Emre Zengin yazmış: İlginç. Oyunlarda falan dene bakalım. Devamı için tıklayın... hocam soyle bır sıkıntı var fanlar afturburnerdan ayarlanmıyor ne yapacagım 50 geçince calısmıyor