Monitör Hakkında Bilgi

Gjea

80+
Reaksiyon skoru
94
Bu monitör hakkında çok fazla bilgiye ve herhangi bir videoya rastlayamıyorum arkadaşlar varmıdır bulabilecek kendi sitesinde bir kaç basit bilgiden öte bir şey yok elimde

165 hz monitörler gereksiz pahalı 144 hz ips panel bir monitör alın.

TÜRKÇE İNCELEMESİ YOK DİKKATLE OKUYUN.Ürün bugün elime ulaştı. Normalde kargolar çalışmıyordu ama Hepsiexpres sayesinde İstanbul/İskenderun arası 2 gün içinde ürünüm teslim edildi. Ürünün kutu içeriği gayet güzel. Display Port (144 ya da 165HZ kullanmak gereken bağlantı kablosu), Güç kablosu, Detaylı bir kullanım klavuzu, ne olduğunu anlamadığım 2 ucu jak olan bir kablo (Hoparlöre takıp eş zamanlı çalışmalarını sağlıyor olabilir), doğal olarak monitör ve ayağı ve güç kablosu çıkıyor. Tasarımı gerçekten çok hoş. Çerçeve kalınlığı 7mm ki bu oldukça güzel durmasını sağlıyor. Ölü pixel falan çıkmadığı için içim rahat. Kutusundan çıkartmak işkence bunu belirteyim öncelikle ancak bu kargo aşamasında monitörün zarar görmemesi için önemli bir detay. Görüntü kalitesi oldukça güzel ve tatmin edici. Arayüzden görüntü modlarını değiştirebilir, renk ayarları yapabilirsiniz. 27' 1920x1080 monitörlerde ''Pixeller sayılıyor yaa'' diyorlar ancak görüntü çok net ve pixel sayma gibi bir durum söz konusu bile değil (Monitör ile yüzümün arasındaki mesafe 60cm). Monitörün ayakları biraz uzun olduğu iiçin masanız çok küçük ise küçük sorunlar yaşayabilirsiniz. Ürün ''Keşke'' dedirtecek bir ürüne benzemiyor ve dedirteceğini düşünmüyorum. Tasarım : 9/10 F/P oranı : 10/10 NOT : Gamepower, Rampage, Gamebooster gibi markalar alana kadar bunu alın derim.

Bana 24G2U tercih etmek daha mantıklı geldi.

165 hz monitörler gereksiz pahalı 144 hz ips panel bir monitör alın.

İps panel sevmiyorum Asus vg259qm 280hz fast ips modeli iadesinde bulundum dün. Bilgisayar başına sadece csgo ve pubg oyucusu oldugum için başka bir alanda kullanmıyorum monitörü tn ve gerçek 1 ms almak adına aceri almak istedim var mı alternatif acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana 24G2U tercih etmek daha mantıklı geldi.
Gerçek 1ms arıyorum renk görüntü monitöre yandan bakış açılarından ziyade

İps panel sevmiyorum Asus vg259qm 280hz fast ips modeli iadesinde bulundum dün. Bilgisayar başına sadece csgo ve PUBG oyucusu oldugum için başka bir alanda kullanmıyorum monitörü tn ve gerçek 1 ms almak adına aceri almak istedim var mı alternatif acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçek 1ms arıyorum renk görüntü monitöre yandan bakış açılarından ziyade
TN panel bakman daha mantıklı gibi geldi o zaman.

tn panel bu üründen daha başarılı fp varsa öneri bekliyorum

Geri