madnessistaken
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
- Bütçe
- 6000
Aklımda aoc 24g4x almak var itopyada indirimde fakat bu bütçede daha iyi monitör var mı fikrinizi öğrenmek isterim teşekkürler şimdiden
Bütçe
Bütçe
Aklımda aoc 24g4x almak var itopyada indirimde fakat bu bütçede daha iyi monitör var mı fikrinizi öğrenmek isterim teşekkürler şimdiden
Bütçe
Bütçe
Başlık yazarken solunda ön ek yazıyor oradan dostumbaşına kırmızı yardımı nasıl yazdın kral benim de yardıma ihtiyacım var da
Samsung g serilerinde kronik olduğu söyleniyor ve aradaki özellik farkı çok mu aoc vs samsung için ?o paraya alınabilecek en iyi monitör arkadaşında dediği gibi Samsug G4
sadece 3 için geçerli oBaşlık yazarken solunda ön ek yazıyor oradan dostum
Post automatically merged:
Samsung g serilerinde kronik olduğu söyleniyor ve aradaki özellik farkı çok mu aoc vs samsung için ?
27 İnç 2k alamayacağın için o paraya 24-25 inç samsung G4 en mantıklısı hemde 240 hzBaşlık yazarken solunda ön ek yazıyor oradan dostum
Post automatically merged:
Samsung g serilerinde kronik olduğu söyleniyor ve aradaki özellik farkı çok mu aoc vs samsung için ?