Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar 1-2 ay önce itopya dan pintipanda nın karakız v3 kasasını satın aldım yanına da VX2458-P-MHD Monitörü tercih ettim. Aktif olarak deli gibi kullanıyor oyunlarda saatler harcıyorum fakat monitörde pikselleşme (logolarda kenarlarda oyun içinde ) nereye dikkatli bakarsam sanki monitör hd değilmiş gibi gözüküyor yardımlarınız için teşekkürler
köşelerde pikselleşmeler

riot logosuna bakın
net görebilmeniz için 3 görsel ekledim şuanda hdmı kablosu kullanıyorum kabloyu değiştirdim farklı girişlere bağladım yine aynı sorun devam ediyor 1-2 aydır bununla uğraşıyorum son olarak monitör de terleme var arkadaş
ciddi ciddi monitörüm açık kaldığı saatler içinde terliyor (dış ekran)ilk başta ekranın sağ kısmı terlerken şuan sol kısmı terleme yapıyor şu görselle netleştireyim dairesel şekilde terleme ıslaklık oluşuyor

dp girişi var son olarak onu deneyeceğim varmı önerisi olan ilk forumum bu arada konuyla alakalı ilginiz için şimdiden teşekkürler

net görebilmeniz için 3 görsel ekledim şuanda hdmı kablosu kullanıyorum kabloyu değiştirdim farklı girişlere bağladım yine aynı sorun devam ediyor 1-2 aydır bununla uğraşıyorum son olarak monitör de terleme var arkadaş

Ekler
Son düzenleme: