Yardım Monitor iadesi olur mu

Aydi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
513
Hepsiburadadan monitor aldim kargo teslimi sirasinda fark etmedim ve kutusunda 2 tane çok hafif delik vardı iade talebi olusturdum sizce iade onaylanir mi guvenlik bantlari dahil kutuyu hic ellemedim satici da hepsiburadanin kendisiydi.

İade olurda iade etme sebebiniz üründen mi vazgectiniz yoksa iki delikten dolayı ürünün başına bişey gelmiş midir diye düşünüyorsunuz
Ikisi birden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Delikler bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade olurda iade etme sebebiniz üründen mi vazgectiniz yoksa iki delikten dolayı ürünün başına bişey gelmiş midir diye düşünüyorsunuz
Insallah olur delikler de fotoda var zaten baya kucuk

Ekler

• Screenshot_2023-11-27-11-46-56-780_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-11-27-11-46-56-780_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    370.6 KB · Hit: 66
  • Screenshot_2023-11-27-11-46-54-833_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-11-27-11-46-54-833_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    399.8 KB · Hit: 70
Video şeklinde ürünü açın sıkıntı yoksa kullanın ölü piksel felan varsa deliklerden dolayı iade etmeyi çalışın ama deliklerden dolayı aide alacaklarını sanmam.

Video şeklinde ürünü açın sıkıntı yoksa kullanın ölü piksel felan varsa deliklerden dolayı iade etmeyi çalışın ama deliklerden dolayı aide alacaklarını sanmam.
Bakalim artık ben almazlarsa iadeyi çok şaşırırım tek hatam direkt teslim almak oldu tamam ama delikler de dikkate alınacak kadar büyüklükte değil

Hocam bu delikler yüzünden almadıysanız bu kadar pimpirikli olmaya gerek yok her ne kadar firmaların kazancı güzel olsada boşu boşuna git gel kargo masrafı nerden baksanız rahat 500-600 tutar ona

Hocam bu delikler yüzünden almadıysanız bu kadar pimpirikli olmaya gerek yok her ne kadar firmaların kazancı güzel olsada boşu boşuna git gel kargo masrafı nerden baksanız rahat 500-600 tutar ona
Delik + va panel diye sonradan vazgectim hocam ips panele butce yetti

Monitor msi g322cqp 7.5a almistim

Hepsiburadadan monitor aldim kargo teslimi sirasinda fark etmedim ve kutusunda 2 tane çok hafif delik vardı iade talebi olusturdum sizce iade onaylanir mi guvenlik bantlari dahil kutuyu hic ellemedim satici da hepsiburadanin kendisiydi.
Hocam kızmayın ama yeminle kıl müşterisiniz göz var nizam var o delik yada deformeden hasar alırmı sizce az mantık. Satıcı olsam geçerli bi sebep olmadığı sürece iade almazdım.

Hocam kızmayın ama yeminle kıl müşterisiniz göz var nizam var o delik yada deformeden hasar alırmı sizce az mantık. Satıcı olsam iade almazdım.
Hocam sadece delikten degil tercihimi de degistirdim kizacak bir durum yok tabii ki gorus bildiriyorsunuz sonucta ama sadece delikten iade etmiyorum

Geri