Monitör İçin Test

Ragnartp

80+
Reaksiyon skoru
25
Beyler itopyadan monitör aldım geldi lakin şuan sistem daha almadığım için deneme şansım yok monitörü
Sistemin gelmesi uzun süreceği için monitöre bakmamda uzun sürebilir
Herhangi bi sıkıntı olursa geri gönderebilirim belli bir süresi yok demi

En az 2 yıl garantisi var rahat olun

İtopyada 14 gün içinde yollamanız lazım gibi bi ibare var sanırım
ben de monitörü aldığımda deneyecek pc yoktu, gidip play station salonuna rica ettim deneyebilir miyim diye, adam izin verdi para falan da almadı. Eğer açık biryer varysa bir ara gidip deneyebilirsin.

Televizyon yerine takıp deneyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de monitörü aldığımda deneyecek pc yoktu, gidip play station salonuna rica ettim deneyebilir miyim diye, adam izin verdi para falan da almadı. Eğer açık biryer varysa bir ara gidip deneyebilirsin.
Bu salgın zamanı pek riskli bir iş olur.

televizyon yerine nasıl takılıyor hocam ?
Uydudan televizyona gelen görüntü kablosunu televizyondan çıkartıp monitöre takacaksın. Monitörün kutusundan çıkan güç kablosunu da monitöre takacaksın.

Uydudan televizyona gelen görüntü kablosunu televizyondan çıkartıp monitöre takacaksın. Monitörün kutusundan çıkan güç kablosunu da monitöre takacaksın.
Peki uydu bağlantısını nerden yapacak ? bunun için birsürü aparat gerekli. Şu videoyu izlerseniz anlarsınız;

Peki uydu bağlantısını nerden yapacak ? bunun için birsürü aparat gerekli. Şu videoyu izlerseniz anlarsınız;
Şu an bir sürü monitörde HDMI girişi bulunmakta yani ekstra bir aparat şart değil.
Bizim işimiz görüntünün gelip gelmeyeceğini test etmek olduğu için hoperlöre de gerek yok zaten.
Başka bir aparat yok.
Yanlışım varsa düzelt lütfen, normalde bağlanabiliyor diye biliyorum çünkü.

Şu an bir sürü monitörde HDMI girişi bulunmakta yani ekstra bir aparat şart değil.
Bizim işimiz görüntünün gelip gelmeyeceğini test etmek olduğu için hoperlöre de gerek yok zaten.
Başka bir aparat yok.
Yanlışım varsa düzelt lütfen, normalde bağlanabiliyor diye biliyorum çünkü.
Eğer sadece monitöre görüntü gelip gelmediğini test etmek isterse fişe takıp açma kapama düğmesine basabilir o zaman da görüntü geliyor, uydu bağlantısını yapmazsa monitörde ölü piksel falan olup olmadığını anlayamaz çünkü sadece monitörün modeli veya markası yazar ekranda. Eğer monitörü test emek istiyorsa bir pc ye yada konsola bağlamalı ki ekrana görüntü gelsin farklı renklerde baksın ölü piksel var mı, renklerde bir sorun var mı, parlaklığı nasıl. Televizyon yerine takılsa ben gidip uğraşmazdım zaten :).Uydu alıcılarında genellikle HDMI girişi olmaz eğer varsa dediğini yapabilir ama olduğunu sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,266
Üyeler
187,805
Son üye
RyNox55
Geri