Hepsinin yeri var zaten o güç tuşunu monitördeki yere takıp fişe takıcaksın165 hz gigabyte g24f2 aldım hayatımda ilk defa masaüstüne geçtim o yüzden pek bilgim yok bu kabloları nereye bağlıcam ?
Hocam monitorun arkasinda yazar ztn kablonun ustunde de yaziyor165 hz gigabyte g24f2 aldım hayatımda ilk defa masaüstüne geçtim o yüzden pek bilgim yok bu kabloları nereye bağlıcam ?
Hocam üstünde yazıyor biri hdmi cable eğeri usb 3.0 cableHepsinin yeri var zaten o güç tuşunu monitördeki yere takıp fişe takıcaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:
O diğer kabloları açıp gösterirmisin ne onlar?
HDMI ı anakarta yanlış hatırlamıyorsam ekran kartına VGA takılıyordu diğerininde yeri bellidir zaten165 hz gigabyte g24f2 aldım hayatımda ilk defa masaüstüne geçtim o yüzden pek bilgim yok bu kabloları nereye bağlıcam ?
HDMI yazanı monitörün üzerinde HDMI yazana tak diğer tarafıda ekran kartına tak.Hocam üstünde yazıyor biri hdmi cable eğeri usb 3.0 cable
James reis ya napıyonSoketlerden anlarsın
İyidir başkan sen napıyonHDMI yazanı monitörün üzerinde HDMI yazana tak diğer tarafıda ekran kartına tak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
James reis ya napıyon
İyi napalım konularda takılıyoruz aktifliğin şahane ya senin pp yi unutmak mümkün değil yaİyidir başkan sen napıyon
Ah bide dersler olmasa Ödev yokta gelecek için işteİyi napalım konularda takılıyoruz aktifliğin şahane ya senin pp yi unutmak mumkun değil ya
Takabildin mi?165 hz gigabyte g24f2 aldım hayatımda ilk defa masaüstüne geçtim o yüzden pek bilgim yok bu kabloları nereye bağlıcam ?
Reis şuan vallaha hiç bir şey anlamıyorum eskiden laptopa takıyordum soğutucuyu fareyi keyfime bakıyordum şimdi far görmüş tavşan gibi kaldım yok windows yükleme yok ram mhz yükseltme bios güncelleme falanİyidir başkan sen napıyon
Birazdan başlıcam yemek yiyipTakabildin mi?