Jankanbe 80+ Bronze Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 1,206 Reaksiyon skoru 575 9 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 hocam psunun fişi kutusunda yoktu baktım anakartın içinde bir fiş var dedim galiba psu nun taktım bende Furkanozr yazmış: Dediğiniz anlamadım fotoğraf atarmısınız hocam Devamı için tıklayın...
hocam psunun fişi kutusunda yoktu baktım anakartın içinde bir fiş var dedim galiba psu nun taktım bende Furkanozr yazmış: Dediğiniz anlamadım fotoğraf atarmısınız hocam Devamı için tıklayın...
Furkanozr 80+ Silver Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 3,125 Reaksiyon skoru 1,804 9 Ekim 2022 #41 Jankanbe yazmış: hocam psunun fişi kutusunda yoktu baktım anakartın içinde bir fiş var dedim galiba psu nun taktım bende Devamı için tıklayın... İyi yaptınız hocam zaten psunundur başka birşeyin değildir
Jankanbe yazmış: hocam psunun fişi kutusunda yoktu baktım anakartın içinde bir fiş var dedim galiba psu nun taktım bende Devamı için tıklayın... İyi yaptınız hocam zaten psunundur başka birşeyin değildir