Yardım MONİTÖR KABLOLARI NEREYE BAĞLANIR

Reis şuan vallaha hiç bir şey anlamıyorum eskiden laptopa takıyordum soğutucuyu fareyi keyfime bakıyordum şimdi far görmüş tavşan gibi kaldım yok windows yükleme yok ram mhz yükseltme bios güncelleme falan
Post automatically merged:

Birazdan başlıcam yemek yiyip
:D

Reis şuan vallaha hiç bir şey anlamıyorum eskiden laptopa takıyordum soğutucuyu fareyi keyfime bakıyordum şimdi far görmüş tavşan gibi kaldım yok windows yükleme yok ram mhz yükseltme bios güncelleme falan

USB 3.0 niye var monitorde onu anlamadım

Öğrenirsin öğrenirsin forum var youtube var

:D

USB 3.0 niye var monitorde onu anlamadım
Monitor soketleri icindir

Kasanın neresi bilmiyorum reis
Ustdeko posetsiz guc kablosu , hdmi yazan goruntu kablosu bir ucu monitore bir ucu gpu ya
Screenshot_20221009-145846_Instagram.jpg

hocam fişi prize diğer ucu monitöre
hdmi monitöre diğer uç kasaya vga galiba ucun kasanın arkasında usb lerin altında büyük ihtimal egzoz fanın altındadır

takmıyosun onu ne işe yarıyo bilmiyorum ben de o monitörü alıp iade etmiştim onu takmadan görüntü veriyor zaten
hocam galiba vga olmayanlar için usb 3.0 takıp çalıştırma imkanı var benim tahminim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,862
Üyeler
190,993
Son üye
Overlord_1222
Geri