Eski bir monitörüm var ve rtx 2060lı sistemim var.Ekranın max çözünürlüğü 1360x768 ve bir düşüğü 1360x765 var bu çözünürlüklerde ekran kararıp geliyor bazen 10 15 saniye gidiyor ve ekranda sinyal yok diyor. ne yapabilirim
Görüntü kablosunu kontrol eder misin?Eski bir monitörüm var ve rtx 2060lı sistemim var.Ekranın max çözünürlüğü 1360x768 ve bir düşüğü 1360x765 var bu çözünürlüklerde ekran kararıp geliyor bazen 10 15 saniye gidiyor ve ekranda sinyal yok diyor. ne yapabilirim
Ettim reis bir sorun yok yaniGörüntü kablosunu kontrol eder misin?
VGA TO HDMIDönüştürücü kullanıyor musun?
Ama kablodan sorun olsa diğer çözünürlüklerde de sorun olmazmıydıDönüştürücünüzden veya kullandığınız kablodan kaynaklı olma ihitmali yüksek, kontrol edin.
Dönüştürücüden kaynaklı muhtemelen, başka bir sorun olamaz.Ettim reis bir sorun yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
VGA TO HDMI
Ama kablodan sorun olsa diğer çözünürlüklerde de sorun olmazmıydı
Hani çözünürlük düşürüğümüz zaman hz artıyor ya ve ekran gitmiyor
Dönüştürücüden kaynaklanıyor yüksek ihtimal.Kullandığın dönüştürücünün linkini atabilir misin?Ettim reis bir sorun yok yani
VGA TO HDMI
Ama kablodan sorun olsa diğer çözünürlüklerde de sorun olmazmıydı
Hani çözünürlük düşürüğümüz zaman hz artıyor ya ve ekran gitmiyor
Dönüştürücüden dolayıdır.
Dönüştürücüden kaynaklanıyor yüksek ihtimal.Kullandığın dönüştürücünün linkini atabilir misin?
Mesela 1280x1024te hiçbir sorun olmuyor?Dönüştürücüden kaynaklı muhtemelen, başka bir sorun olamaz.
Dönüştürücü kullanınca böyle sorunlar olabiliyor işte.S-link SL-HVS20 HDMI to VGA+Audio +USB Power Çevirici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
S-link SL-HVS20 HDMI to VGA+Audio +USB Power Çevirici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Mesela 1280x1024te hiçbir sorun olmuyor?
Önerebileceğiniz bir dönüştürücü var mıDönüştürücü kullanınca böyle sorunlar olabiliyor işte.
Önerdiğimiz dönüştürücü gene sıkıntı çıkarabilir. Kablo veya uyumsuz olan parçayı değiştirin derim.Önerebileceğiniz bir dönüştürücü var mı