Selahaddin
80+
Herkese merhaba bilgisayarımı ilk aldığıımda valorant,cs,ets,ranc similatör gibi oyunlarda direkt olarak videodaki gibi kapanıyordu (https://l24.im/sbFLu) sonrasında termal macun değişikliği yaptım bu sefer biraz daha fazla oynayabiliyordum ama yine kapanıyordu ardından nvida'da ayarlardan oyun performansını en sona çektim daha kapanmıyor ama yüksek grafiklerde oynamaya kalkınca kapanıyor (kapanması ise monitöre sinyal yok yazısı geliyor fakat fanlar dönmeye kasa çalışmaya devam ediyor. Monitörümde sıkıntı olmadığına eminim başka monitörlede denedim gene aynı sonucu alıyom). Şu an ise rdr2 oynuyorum 3-4 saat oynadıktan sonra kapanıyo bundada diğer tüm oyunlardaki gibi nvida'da en düşük performansa çekip oynuyodum dün akşam test etmek içinde ssniper elite 4 yükledim direkt olarak lobi ekranındayken kapandı bugün ayarları düşüğe çektikten sonra 1-1.5 saat oynayadım ve gene kapandı sitem yaklaşık 10 aylık ne yapmam gerekiyo,ayrıca darboğaz testi yapıp bu sitede paylaştım darboğaz yok sistemde?
*Driverler güncel.
Sistem özellikleri'de şu şekilde:
RTX3070Tİ
Amd ryzen 5600x
T-Force xtreem DDR4 RAM (8X2)
Anakart Asus Prime x570-Pro
Corsair cx650f RGB
Soğutucu msı mag corelıquıd 240r v2
*Driverler güncel.
Sistem özellikleri'de şu şekilde:
RTX3070Tİ
Amd ryzen 5600x