Neler Yeni

Yardım Monitör kargolamam gerek kırılır diye korkuyorum

Emrekas33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre kaş
Arkadaşım izmirde oturuyor ben antalyada 27 inch 240hz samsung model bir monitör kargolaması lazım bana ama sorun şu 2.el aldığı için herhangi bir şekilde kutusu ya da içindeki süngerler vs bulunmuyor onlar olmadan da kargolarsak (patpata vs sarıp) kırılacağından eminiz daha önce tecrübesi olan var mı bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim.

Ve Orjinal kutusunu temin etmemiz mümkün müdür sizce ?

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Kargocuların kutuyu tekmelecegini unutursak sorun olmaz

Emrekas33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre kaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada monitör modeli :

LC27RG50FQMXUF​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargocuların kutuyu tekmelecegini unutursak sorun olmaz
Evet tekmeleyeceklerinden eminim düzgün paketleme yapamıcağımız için kesin zarar görür

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Çok riskli. Bizzat bir çok kere gördüm kargoları tekmeleyerek yüklüyorlar, indiriyorlar.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
alperen taha demir
Belki koyarken videoya çekip verseniz alırkende kargocunun önünde açsanız kırılsada sorun olmaz emin değilim tabi

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Belki koyarken videoya çekip verseniz alırkende kargocunun önünde açsanız kırılsada sorun olmaz emin değilim tabi
öyle bir şey yok.ürünün kırılmasından sen sorumlusun.bu dediğin e-ticarette işe yarar sadece.ben kasa sattım.kargoda hasar bana aittir diye kağıt imzaladım yoksa almıyorlar.

Emrekas33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre kaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle bir şey yok.ürünün kırılmasından sen sorumlusun.bu dediğin e-ticarette işe yarar sadece.ben kasa sattım.kargoda hasar bana aittir diye kağıt imzaladım yoksa almıyorlar.
evet kağıt imzalatıyolar sorumluluk reddi olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağolun arkadaşlar o zaman yapıcak bişey yok

quartle

80+ Gold
ups ye ver onlar biraz daha dikkatli bence

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
iyice sarip sarmala bulursan 2.elde kutusunu satin alip kullan

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kutusu olsaydı kolay kolay bir şey olmuyor düşse bile de kutusuz çok riskli. Sert bir kutunun içine koyup etrafında boşluk kalmayacak şekilde strafor köpükle sarmak yeterli aslında ama orijinal kutularındaki straforlar monitöre göre yapıldığı için hareket payı yok. Kendi yaptığın çok sağlıklı olmayabilir. Tabi kırılabilir etiketi de belirtilmeli.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,443
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Güzel bir kutuya çok iyi şekikde koyarak sararak yollaman lazım. Ben kargo yollarken 2k 144 curv monitörüm kırıldı. Bi ucundan darbe yemiş ders oldu sonraki kargolarımdan özenle heryerini kontrol edip yolladım bi sorun olmadı. Ama nasıl sarıyorum alan adamların hepsi bu konuda abi sen naptın 3 güne anca çözdük felan diyorlar.

Top Bottom