Neler Yeni

Monitör kolu alacağım yardımcı olur musunuz?

shn1

80+
Arkadaşlar geçen gün trendyol üzerinden north bayou h100 aldım ve az önce bana ulaştı fakat kurulumu sırasında sıkıntı yaşadım. Bazı parçaları eksik çıktı. Mecburen iade ettim. Şimdi tekrardan satın alacam fakat hangi siteden alsam bilmiyorum. Tek isteğim var kutu içeriği tam olsun. Lütfen yardımcı olun

https://www.northbayouturkiye.com/urun/nbh100 Bu siteden havaleyle almayı düşünüyorum alınır mı sizce ?

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Arkadaşlar geçen gün trendyol üzerinden north bayou h100 aldım ve az önce bana ulaştı fakat kurulumu sırasında sıkıntı yaşadım. Bazı parçaları eksik çıktı. Mecburen iade ettim. Şimdi tekrardan satın alacam fakat hangi siteden alsam bilmiyorum. Tek isteğim var kutu içeriği tam olsun. Lütfen yardımcı olun

https://www.northbayouturkiye.com/urun/nbh100 Bu siteden havaleyle almayı düşünüyorum alınır mı sizce ?
Zaten aynı yer değil mi?
Kutudan nasıl eksik çıktı. Jelatinli paketinde gelmedi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcı Bizbiz-e yani NB distribütörü.

Gönderimde Amazon Koalygönderi ya da Amazon'daki deposunan gönderim oluyor.

shn1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben de zaten bu attığınızı almıştım fakat kurulum sırasında sıkıntı yaşadım. O yüzden onun 22-35 inç olanını alacağım. Attığım siteden ürün alınır mı sıkıntı olur mu ?

Zaten aynı yer değil mi?
Kutudan nasıl eksik çıktı. Jelatinli paketinde gelmedi mi?

Satıcı Bizbiz-e yani NB distribütörü.

Gönderimde Amazon Koalygönderi ya da Amazon'daki deposunan gönderim oluyor.
Hocam şöyle izah edeyim , kurulumunu yaparken youtubeden video açtım. Videodaki bazı parçalar ürünün içinden çıkmadı. Herneyse önemli değil iade ettim zaten. Trendyoldan almıştım. Şimdi bu ürünün aynısının 22-35 inç olanını alacağım. Attığım siteden alınır değil mi ona göre sipariş geçecem.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Bu adamların bu bağlantısını ihityaç oldukça takip ediyorum. Sorunlu ürünü tekrar satışa koymuyorlar.

Ama bu kadar çok iade gelmesi doğal olarak sıfır fiyatını da arttırıyor.
Görünen o ki bir çok kullanıcı deneyimsiz ve kuramadığı için iade ediyor.
Keza ben de 1-2 ürün aldım Outlet reyonundan. Hiç bir sıkıntısı yok ürünlerin.

İstediğim modeller outlette oldukça önce outletten tedarik ediyorum. Bu firma güvenilir.

shn1

80+
Bu adamların bu bağlantısını ihityaç oldukça takip ediyorum. Sorunlu ürünü tekrar satışa koymuyorlar.

Ama bu kadar çok iade gelmesi doğal olarak sıfır fiyatını da arttırıyor.
Görünen o ki bir çok kullanıcı deneyimsiz ve kuramadığı için iade ediyor.
Keza ben de 1-2 ürün aldım Outlet reyonundan. Hiç bir sıkıntısı yok ürünlerin.

İstediğim modeller outlette oldukça önce outletten tedarik ediyorum. Bu firma güvenilir.

Hocam outlet olarak değil de sıfır olarak alacağım. Benim attığım linke girer misiniz sıfır mı bu ürün ?

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Trendyoldan aldığınız mağazada Bİzbiz'e ise aynı kurum zaten bu sayfada.

Girip bakmama gerek yok yani. Ürünün sayfası odur. Satış rakamı ve sepete ekle butonu da vardır.
Outlet reyonu dışında baktıklarınız sıfır ürün olarak satışta oluyor zaten.

shn1

80+
Trendyoldan aldığınız mağazada Bİzbiz'e ise aynı kurum zaten bu sayfada.

Girip bakmama gerek yok yani. Ürünün sayfası odur. Satış rakamı ve sepete ekle butonu da vardır.
Outlet reyonu dışında baktıklarınız sıfır ürün olarak satışta oluyor zaten.
Hocam evet trendyol üzerinden biz bize'den almıştım. Başka satıcı yok sanırım bu ürünü alabileceğim. Bu arada ben iadeye yolladım bunu fakat kabul ederler değil mi para iadesi yaparlar ?

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Firma ile iletişime geçin. Eksik parça olduğunu belirtseydiniz temin de ederlerdi. Boşu boşuna zaman ve maliyet doğurmuşsunuz hem kendinize hem karşı tarafa.

Ürünün distribütörü bu firma zaten. Başka satan yok.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Doğukan
yani ürünün içinden eksik parça çıkmasının satıcıyla ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum satıcı kapalı kutu olarak alıp rafa koyar büyük ihtimal size öyle denk geldi şans işi

shn1

80+
Firma ile iletişime geçin. Eksik parça olduğunu belirtseydiniz temin de ederlerdi. Boşu boşuna zaman ve maliyet doğurmuşsunuz hem kendinize hem karşı tarafa.

Ürünün distribütörü bu firma zaten. Başka satan yok.
yani ürünün içinden eksik parça çıkmasının satıcıyla ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum satıcı kapalı kutu olarak alıp rafa koyar büyük ihtimal size öyle denk geldi şans işi

Sıkıntı yok vakitten yana. İade ettim artık şuan yolda. Şimdi ben nort bayou üzerinden sipariş geçecem fakat son olarak bir sorum olacak size. Ben ürünü sepete ekledikten sonra havale ile ödemeyi seçtim siparişiniz alındı dedi. Bana mail geldi ve '' ödeme bekleniyor '' yazıyor. Havaleden vazgeçtim kart ile ödeyecem fakat bunu nasıl iptal ederim ?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    29.5 KB · Hit: 9

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Doğukan
Sıkıntı yok vakitten yana. İade ettim artık şuan yolda. Şimdi ben nort bayou üzerinden sipariş geçecem fakat son olarak bir sorum olacak size. Ben ürünü sepete ekledikten sonra havale ile ödemeyi seçtim siparişiniz alındı dedi. Bana mail geldi ve '' ödeme bekleniyor '' yazıyor. Havaleden vazgeçtim kart ile ödeyecem fakat bunu nasıl iptal ederim ?
iptal edilmiyor mu direkt siparişlerim bölümünden eğer edilmiyorsada mail olarak açıklayan bi metin yaz gönder

• Beğen
Reaksiyonlar: shn1

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Bu sorularınızın tüm cevabı o firma ile çözülür. Kolay gelsin sizlere. İptal edin kartla ödeyerek sipariş verin. Pazartesi kargolarla herhalde.

• Beğen
Reaksiyonlar: shn1
Top Bottom