Monitor kolu almak istiyorum lakin laptopla beraber kullanacağım

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
662
İyi akşamlar ve hayırlı ramazanlar öncelikle
Laptop ve monitörümü monitör kolları ile kullanmak istiyorum lakin bir amortisörlü ve geleneksel elle ayarlamalı olanlar var aradaki fark biraz bana abzürt geliyor

Ucuz olan link Bu geleneksel olan elle ayarlamalı​

Buda Amortisörlü olan link
Aralarındaki avantaj ve dezavantaj nedir tam olarak aradaki farkı vermeye değer mi

Bu ürünün genel olarak yorumları çok iyi, youtube üzerinde bir çok incelemesi de bulunuyor. Bu modeli olmasa bile diğer modelleriyle ilgili illaki bir inceleme bulabilirsiniz. Çift monitör destekli kol siparişi de ben verdim, daha gelmediği için yorum yapamıyorum maalesef.

Bu ürünün genel olarak yorumları çok iyi, youtube üzerinde bir çok incelemesi de bulunuyor. Bu modeli olmasa bile diğer modelleriyle ilgili illaki bir inceleme bulabilirsiniz. Çift monitör destekli kol siparişi de ben verdim, daha gelmediği için yorum yapamıyorum maalesef.
Bu amortisörlerin tek avantajı galiba sürekli ileri geri çekebilme gibi duruyor ben başka bir artısını göremedim

Bu amortisörlerin tek avantajı galiba sürekli ileri geri çekebilme gibi duruyor ben başka bir artısını göremedim
İstediğiniz konumda sabit durmasını da sağlıyor açıkcası, bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi ürün attığınız üründür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,592
Üyeler
183,141
Son üye
jango
Geri