Bütçeniz nedir hocam?Ucuz kasa ile monitörü koyacak kadar büyüklükte olsa yeter bir masa lazım var mı bildiğiniz
Monitör ve kasa koyacaksan 90x60 masalar küçük gelebilir. Masayı ortalamadan otururum elimi çok hareket ettirmem felan diyorsan anca.Alabilrceğim en minimum çünkü piyasayı bilmiyorum monitör ile kasa koyucam üstüne o kadar
Reis ölçü monitör kasa sığsa yeter orta boy arıyorum burda sanki laptop anca sığmış gibi 60 cm yeter mi acabaBütçe ve ölçü belirtmeden önermek saçma oluyor. Bu tarz masalar en uygunlar arasında diyebilirim özellikle 90x60 olanları. Aşağıdaki sadece örnek amacıyla bırakıyorum f/p olmayabilir.
Bofigo 60x120 Cm 4 Raflı ÃalıÅma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Bendir Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bofigo 60x120 Cm 4 Raflı ÃalıÅma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Bendir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fotoğraf yanılması o. Aynısını kullandığım için önerdim. Çalışma masaları genelde 40-45 cm derinlikte bilgisayar masaları 50-60 cm derinlikte oluyor o sebeple rahatça yetecektir.Reis ölçü monitör kasa sığsa yeter orta boy arıyorum burda sanki laptop anca sığmış gibi 60 cm yeter mi acaba
Kasayı yere koyarsam kedim rahat vermez masanın üstüne sığar gibi teşekkürlerFotoğraf yanılması o. Aynısını kullandığım için önerdim. Çalışma masaları genelde 40-45 cm derinlikte bilgisayar masaları 50-60 cm derinlikte oluyor o sebeple rahatça yetecektir.
Masa bayağı dağınık kb
Alıntıyı görüntüle
Rica ederim. Kedi yaramazsa masadan bile devirir yaKasayı yere koyarsam kedim rahat vermez masanın üstüne sığar gibi teşekkürler
Allah kolaylık versinCanavar gibi kasanın üstüne kışın uyur
konudan bağımsız büyük monitör kaç inch hocamFotoğraf yanılması o. Aynısını kullandığım için önerdim. Çalışma masaları genelde 40-45 cm derinlikte bilgisayar masaları 50-60 cm derinlikte oluyor o sebeple rahatça yetecektir.
Masa bayağı dağınık kb
Alıntıyı görüntüle
Büyük olan (asus vg24vq) 23.6 inç, küçük olanda (acer g195hqv) 18.5 inç. Hayırdır kasa sığmaz diye mi hesaplamaya çalışıyorsun ?konudan bağımsız büyük monitör kaç inch hocam
yok ya ben de laptop aldım da 15.6yla zor cs oynuyorum sıfırdan hesap aldım şuan keleşe kastım da laptopu monitöre bağlayıp oynayacağım masamı da kardeşime verdim maaş var zaten diye ne monitör alabildim ne masa yine de aklımda bulunsun diye sordumBüyük olan (asus vg24vq) 23.6 inç, küçük olanda (acer g195hqv) 18.5 inç. Hayırdır kasa sığmaz diye mi hesaplamaya çalışıyorsun ?