Neler Yeni

Yardım Monitör Koymalık Masa Önerir Misiniz?

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yok ya ben de laptop aldım da 15.6yla zor cs oynuyorum sıfırdan hesap aldım şuan keleşe kastım da laptopu monitöre bağlayıp oynayacağım masamı da kardeşime verdim maaş var zaten diye ne monitör alabildim ne masa yine de aklımda bulunsun diye sordum
120x60 yeterli gelir için rahat olsun. 90x60 sadece laptopla oynayacaklara ve kasayı aşağı koyacaklara yeterli.
Odaya büyük gelmeyeceğini bilsem 150x60 veya 180x60 bakacaktım da odaya girince çok ısırıtır diye almadım. 😅

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
120x60 yeterli gelir için rahat olsun. 90x60 sadece laptopla oynayacaklara ve kasayı aşağı koyacaklara yeterli.
Odaya büyük gelmeyeceğini bilsem 150x60 veya 180x60 bakacaktım da odaya girince çok ısırıtır diye almadım. 😅
benimki de zaten sadece hayal üniye yeni başladım tüm maaşım kitaplara gidiyor
bazı kitaplar trde bile yok amazonda 50 dolar çok değişik bir olaymış üniversite

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
benimki de zaten sadece hayal üniye yeni başladım tüm maaşım kitaplara gidiyor
bazı kitaplar trde bile yok amazonda 50 dolar çok değişik bir olaymış üniversite
Geçmiş olsun kardeşim umarım düzlüğe çıkarız..
Uyguna masa ayarlamak kolayda monitör işini çözebilmek mesele.
2. el boyası soyulmuş veya kaplaması kalkmış çok uyguna masa düşürürsen kağıt kaplama yaparak efsane bir masa oluşturabilirsin. (Kaplamasını tamamen sökmek veya sökülen yere mobilya dolgusu yapmak önemli.)
Eğer monitör açısı önemli değilse uyguna alacağın vesa aparatıyla monitörü duvara monteleyip daha uyguna küçük bir masa alarak alternatif sağlayabilirsin.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Geçmiş olsun kardeşim umarım düzlüğe çıkarız..
Uyguna masa ayarlamak kolayda monitör işini çözebilmek mesele.
2. el boyası soyulmuş veya kaplaması kalkmış çok uyguna masa düşürürsen kağıt kaplama yaparak efsane bir masa oluşturabilirsin. (Kaplamasını tamamen sökmek veya sökülen yere mobilya dolgusu yapmak önemli.)
Eğer monitör açısı önemli değilse uyguna alacağın vesa aparatıyla monitörü duvara monteleyip daha uyguna küçük bir masa alarak alternatif sağlayabilirsin.
masanın fiyatı inan monitörün yanında hiç üzmüyo beni yine de teşekkürler önerilerin için :D

Top Bottom