Neler Yeni

Monitör Kvislimi Düzmü

!8dx0d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taha
merhaba arkadaşlar oyun için sizce kavisli monitörmü düz monitörmü çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynucam csgo valorant tarzı

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
IPS almanı öneriyorum bu sebeple düz.

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan
merhaba arkadaşlar oyun için sizce kavisli monitörmü düz monitörmü çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynucam csgo valorant tarzı
tamamen senin gözüne hangisi güzel duruyorsa onu seçmelisin bence ama tercih edecek olsam kavisli tercih ederdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kavis veya düz seçmek yerine ips olması daha yüksek hz değeri ve daha düşük gecikmeli olan mönitör tercih et

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Düz seç kendim profesyonel fps oyuncusuyum kesinlikle düz öneriyorum.

!8dx0d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamen senin gözüne hangisi güzel duruyorsa onu seçmelisin bence ama tercih edecek olsam kavisli tercih ederdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kavis veya düz seçmek yerine ips olması daha yüksek hz değeri ve daha düşük gecikmeli olan mönitör tercih et

bütçem maalesef va panele yettiği için ips alamıyorum 165 hz 1 ms va alabilrimi ama bunun kavisliside var düzüde hangisi tercih etmeliyim

Top Bottom