Yardım Monitör mü alayım yoksa Ekran kartı mı ?

benege

80+
Reaksiyon skoru
8
Beyler bayanlar hayırlı akşamlar öncelikle. Benim monitör 75 hz. bi monitör. Ekran kartım da GT 730. Bu ay çalıştım ve birini alma hakkım var
144 hz bi monitör mü alayım, yoksa RX570 ekran kartını mı ?

Bir sorum daha olacak. Eğer RX570 ekran kartını alırsam monitör 75 hz olduğundan dolayı 75 fps mi alıcam

Cevaplarsanız sevinirim

Beyler bayanlar hayırlı akşamlar öncelikle. Benim monitör 75 hz. bi monitör. Ekran kartım da GT 730. Bu ay çalıştım ve birini alma hakkım var

Bir sorum daha olacak. Eğer RX570 ekran kartını alırsam monitör 75 hz olduğundan dolayı 75 fps mi alıcam

Cevaplarsanız sevinirim
75 hz üstü alırsın ama sana ekran 75 hz verir ekran 75 hz oyunda 75 fps savitlersin miss gibi takılırsın

RX 570 almanı tavsiye ederim. Şu an elinde monitör var zaten.

Rx570 al zaten o kartla 144fpsw üstü alamazsın bu yüzden monitör almanın mantığı yok ve evet monitörün 75hz olduğu için 75 fps görüntü alabilirsin oyunda ne kadar yüksek olursa olsun.

Rx570 al zaten o kartla 144fpsw üstü alamazsın bu yüzden monitör almanın mantığı yok ve evet monitörün 75hz olduğu için 75 fps görüntü alabilirsin oyunda ne kadar yüksek olursa olsun.
ekran kartı alsam da yine 75 fps mi alıcam yani ?

ekran kartı alsam da yine 75 fps mi alıcam yani ?
Daha yüksek alırsın ama algılayabileceğin 75fps olur fakat oyunları en düşük yerine yüksek ve ultra ayarlarda oynarsın her türlü RX570 derim ben.

Cevaplarsanız sevinirim
Bütçe ne kadar biraz arttırırsan 1650 super bak

Daha yüksek alırsın ama algılayabileceğin 75fps olur fakat oyunları en düşük yerine yüksek ve ultra ayarlarda oynarsın her türlü RX570 derim ben.
Örneğin Gta 5 i orta ayarlarda kaç fps ile oynarım RX570 veya 1650S ile

Cevaplarsanız sevinirim
1650 öneririm veya 1650S

Geri