Monitör mü? tv mi?

Arda15848

80+
Reaksiyon skoru
24
herkese meraba ben monitör alıcaktım ama tv lere baktığımda hz sayısının daha faza ve daha ucuz olduğunu gördüm sizce ne alayım...

tv yakından göz sağlığına olumsuz etki eder monitörler pc için çıkan bişey olmasa herkes tv kullanır zaten :D

Çok oyun oynuyorsan monitör tavsiye ederim ama daha çok internette takılcaksan veya film dizi izliceksen televizyon alabilirsin.

herkese meraba ben monitör alıcaktım ama tv lere baktığımda hz sayısının daha faza ve daha ucuz olduğunu gördüm sizce ne alayım...

TV'lerin input lag'ı monitörlerden yüksek olur. TV alırken input lag'ını internetten öğrenip öyle al yoksa input lag'ı yüksek bir TV alırsan mouse'u çevirirken gecikmeler olur. Monitör her zaman daha iyi bir seçim.

Ne gibi oyunlar oynayacağına göre değişir aslında rekabetçi oyunlar oynayacaksan ( LOL CS:GO PUBG FORTNİTE veya online herhangi bir rekabetçi oyunu) ve birazda yerin varsa evinde tv alabilirsin ama ucuz tv lerde Fresync olmayabiliyor bazen (Ekrandaki kaymaların olmasını minimum seviyeye indiren bir özelliktir)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,505
Üyeler
190,755
Son üye
ykilegend
Geri